Nedjelja, 19 Studeni 2023 14:23

Tužna vijest - preminuo Mladen Karačić "Mlađ", dugogodišnji nogometaš Požege

POŽEGA - Nakon kratke i teške bolesti danas je u Požegi, u 57. godini života preminuo Mladen Karačić, u požeškim nogometnim i malonogometnim krugovima poznatiji pod nadimkom "Mlađ". Bio je dugogogodišnji igrač Nogometnog kluba Požega kao i Nogometnog kluba "Dinamo" (Rajsavac), a jednu polusezonu odigrao je i za Nogometni klub Kutjevo. 

Također je nastupao za Malonogometni klub Požegu 2000., prvi osnovani malonogometni klub u gradu Požegi i Požeško-slavonskoj županiji. Bio je i na osnivačkoj sjednici Skupštine tog kluba s kojim je u sezoni 2000./2001. igrao u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi - Istok. 

Bio je redovan na haklu na požeškom Sportsko - rekreacijskom centru i u vrijeme dok se na betonu Rekreacije igralo svakim danom od ponedjeljka do petka, a i posljednjih godina u novim veteranskim terninima utorkom i četvrtkom na terenu s umjetnom travom. 

Dugi niz godina uspješno je nastupao i u Malonogometnoj ligi veterana Požega, a najviše za ekipe Požega 2000 i Kelvin. U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc danas su odigrane sve četiri utakmice 6. kola MNLV Požega, a svi susreti počeli su s minutom šutnje za našeg Mlađa

Rođen je 16. 02. 1967. u Trebiševu, u općini Tomislavgrad (Bosna i Hercegovina). Bio je dugogodišnji djelatnik Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. 

Sahrana je sutra (ponedjeljak, 20. studenog) u 13,30 sati na požeškom groblju Krista Kralja. Požeški športski savez i ovim putem izražava sućut obitelji i prijateljima Mladena Karačića. 

Pročitano 1117 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 19 Studeni 2023 20:14