Utorak, 23 Travanj 2024 08:19

U 12. kolu 2. ŽNL Lipa odigrala neodlučeno s Croatiom (Donja Obrijež), a Parasan poražen na gostovanju kod Sloge u Trenkovu

POŽEGA - Odigrano je 12. kolo 2. Županijske nogometne lige Požeško-slavonske. Odigrane su odlične utakmice sa puno zabijenih golova. Posebno treba istaknuti utakmicu gdje Slavonija dolazi do potpunog preokreta u utakmici gdje su gubili 3:0.

DINAMO (BADLJEVINA) - GRANIČAR (BUČJE) 3:1

Odigran je derbi vrha tablice između dvije odlične ekipe. Domaćini su poveli u 7. minuti preko odličnog Matije Zdešića. Strijelac za 2:0 je bio ponovno Matija Zdešić za domaćine u 19. minuti. Gosti su iskoristili u 58. minuti kazneni udarac, a strijelac je bio Ivan Jakovljević. Domaćini potvrđuju svoju pobjedu u 71. minuti preko Ive Mijića koji zabija za 3:1 i domaćini mirno privode utakmicu kraju.

BŠK (BIŠKUPCI)-  SLAVONIJA (PREKOPAKRA) 3:4

Domaćini su tražili pobjedu protiv Slavonije u borbi za opstanak. Odlično su krenuli utakmicu i u 38. minuti domaći igrači vode 1:0, strijelac je bio Pero Vidović. Brzo su domaćini povećali svoje vodstvo na 2:0, u 41. minuti gol je zabio Anto Vilus. U 56. minuti domaća ekipa ima vodstvo od 3:0, strijelac je bio Stipe Tici. Domaćini su već upisali svoje bodove, a onda se probudila gostujuća ekipa za koju Valentino Čengić zabija u 67. minuti. Nakon toga Nemanja Sudar je zabio novi gostujući gol dok je Igor Galko u 85. minuti potpuno poništio domaću prednost. Onda dolazi do potpunog preokreta, bila je 89. minuta kada je za gostujuće vodstvo zabio Tomo Marković.

SLOGA (TRENKOVO) - PARASAN (GOLOBRDCI) 4:1

Derbiji sredine tablice je i više nego ispunio očekivanja gledatelja. Domaćini su već u 4. minuti poveli preko Luke Banovića. Povećali su svoje vodstvo na 2:0 preko Jure Banovića. Igrala sa 34. minuta kada domaća ekipa zabija 3. pogodak, strijelac je bio Niko Jurilj. Gostujuća ekipa zabija iz kaznenog udarca u 62. minuti i pokušava se vratiti u utakmicu, strijelac je bio Matej Ivanković. Domaća ekipa pobija sve nade gostiju golom Nikole Joguna u 72. minuti.

LIPA (STARA LIPA) -CROATIA (DONJA OBRIJEŽ) 1:1

Odlična i čvrsta utakmica bez puno postignutih golova se odigrala između ovih dvije ekipa. Obje ekipe su oprezno ušli u utakmicu znajući kakvu vrijednost nose ovi bodovi. Domaća ekipa je povela u 30. minuti preko Roberta Fliszara. Gosti su izjednačili u 65. minuti nadajući se poptunom preokretu, strijelac za goste je bio Antonio De Martini. Utakmica je završila podjelom bodova, a gledatelji su mogli uživati u čvrstoj i odlučnoj utakmici.

SULKOVCI-EMINOVCI 6:2

Odlična utakmica sa puno golova je mogla i više nego zadovoljiti gledatelje. Domaća ekipa je već u 2. minuti povela preko Stjepana Majetića. Gosti su reagirali u 42. minuti pomoću Mateja Žunića. Kad se mislilo da je kraj poluvremena, domaćini su u 45. minuti razdrmali gostujuću ekipu i u listu strijelaca se upisao Dominik Tokić. Gostujuća ekipa ulazi odlično u drugo poluvrijeme nakon šoka iz kraja prvog, Matej Lovrić izjednačava rezultat u 47.minuti. Dva kaznena udarca je iskoristio Stjepan Majetić u 68. i 73. minuti i time postigao svoj hattrick. David Jakovljević za apsolutno vodstvo zabija u 82. minuti. I još jedan šok za gostujuću ekipu, Krešo Šutić se upisao također u listu strijelaca za visokih 6:2.

U 13. kolu, u subotu, 27. 04. 2024. s početkom u 17,15 sati igrat će Slavonija - Graničar dok će u nedjelju, 28. 04. 2024. u 17,15 sati igrati Sulkovci - Dinamo, Eminovci - Lipa, Croatia - Sloga i Parasan - BSK. 

 

Pročitano 161 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 23 Travanj 2024 08:32