Srijeda, 01 Svi 2024 07:57

Pobjede Lipe i Parasana u 13. kolu 2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 13. kola  Županijske nogometne lige Požeško-slavonske u kojem su.Sulkovci pokazali svu svoju kvalitetu protiv Dinama (Badljevina), Lipa (Stara Lipa) je bila prejaka za Eminovce, Sloga (Trenkovo) nije došla u Donju Obrijež na gostovanje kod Croatie igrati defanzivni nogomet i braniti se, Parasan (Golobrdci) je sa pet postignutih pogodaka bio uvjerljiv protiv BSK-a (Biškupci) dok je Graničar (Bučje) sa još jednom pobjedom sve bliži tituli prvaka. 

SULKOVCI-DINAMO 3:2

Bila je to tvrda utakmica dviju momčadi koje se nalaze u sredini tablice. Gosti su poveli u 30. minuti preko Ivice Šugića. Krešo Šutić je izjednačio rezultat u 37. minuti. U produžetku prvog poluvremena domaća ekipa radi preokret, strijelac je bio Stjepan Majetić. Domaćini su odilčno ušli u drugo poluvrijeme. U 51. minuti su povisli rezultat na 3:1, u strijelce se upisao još jednom Krešo Šutić. Gostujuća ekipa je već u 56. minuti zabila svoj drugi pogodak,a strijelac je bio Stipo Šugić. Valentino Svatoš, igrač Dinama, isključen je iz igre u 82. minuti. Igrač Sulkovaca, Josip Majetić, u 89. minuti zarađuje 2 žuti karton i napušta teren. Bio je ovo derbi sredine tablice i ispunio je očekivanja gledatelja.

EMINOVCI-LIPA 1:3

Eminovci su ugostili treće plasiranu ekipu lige, Lipu. U 10. minuti su gosti poveli, u listu strijelaca se upisao Valerije Klanfar. Josip Mijatović povisuje vodstvo za svoju ekipu u 37. minuti. Valerije Klanfar rješava pitanje pobjednika u 71. minuti kada postiže svoj drugi pogodak na utakmici. Bruno Crepulja postiže utješni gol za domaću ekipu u 72. minuti. Eminovci se trenutno nalaze na predzadnjem mjestu i svoju pobjedu će tražit već u idućem kolu protiv Sloge.

CROATIA-SLOGA 0:3

Odlična utakmica koja nije razočarala gledatelje. Croatia je ugostila četvrtu plasiranu ekipu na tablici, Slogu. Gosti u 29. minuti vode, strijelac je bio Vjekoslav Maks Filipović. Sloga je svojom igrom pokazali da se nisu došli branit, Niko Jurilj u 58. minuti povisuje vodstvo Sloge. Nikola Blažević je rješio utakmicu u 72. minuti sa svojim golom. Odlična igra Sloge nije razočarala gledatelje, a Croatia će već u idućem kolu tražiti bodove ako žele zaprijetiti Graničaru.

PARASAN-BIŠKUPCI 5:1

Biškupci su trenutno zadnji na tablici sa samo minimalnih 3 boda. Odlično su krenuli utakmicu i poveli već u 10. minuti, strijelac je bio Anto Vilus. Onda se domaća ekipa probudila, prvo je Nikola Franikić izjednačio rezultat u 19. minuti. Prvo poluvrijeme je završilo 1:1 što bi za gostujuću ekipu bilo odlično da je tako i ostalo. Matej Jaroš u 49. minuti postiže pogodak za Parasan. Odlični Nikola Franikić postiže hattrick na utakmici, u 71. i 74. minuti povisuje vodstvo. Uz odličnog Nikolu, Matej Jaroš je također bio raspoložen pa je u 84. minuti se još jednom upisao u strijelce.

SLAVONIJA-GRANIČAR 1:2

Graničar sa još jednom pobjedom se bliži tituli prvaka. Odlično su krenuli utakmicu i već u 3. minuti poveli, strijelac je bio Ivan Šimić. Igrala se 17. minuta kada Ivan Jakovljević povisuje vodstvo. U 66. minuti strijelac drugog pogotka, Ivan Jakovljević, isključen je iz igre nakon 2 žutog kartona. Igrač Slavonije, Nemanja Sudar, također zarađuje 2 žuti karton i napušta teren. Za Slavoniju je utješni gol postigao Domagoj Ajman u 85. minuti.

U nedjelju, 05. 05. 2024. s početkom u 17,45 sati odigrat će se sve utakmice 14. kola. Sastaju se Lipa - Sulkovci, Graničar - Parasan, Dinamo - Slavonija, BSK - Croatia i Sloga - Eminovci. 

Pročitano 170 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 01 Svi 2024 08:30