Četvrtak, 02 Svi 2024 12:37

Stolnotenisači Požege završili na odličnom, 6. mjestu Superlige u svojoj petoj uzatopnoj sezoni u elitnom rangu hrvatskog stolnog tenisa

POŽEGA - Protekog vikenda igrači Stolnoteniskog kluba Požega su odigrali u gostima posljednje dvije utakmice Superlige čime je završila i natjecateljska sezona 2023./2024. 

U subotu, 27. travnja su požeški stolnotenisači tijesno izgubili od ekipe GSTK Zagreb rezultatom 3:2 iako su imali i svoje prilike za pobjedu. To je igračima Požege  bio već šesti poraz u sezoni ovim rezultatom pa je sigurno da nisu imali nimalo sreće u mečevima sa svih 5 utakmica.

U nedjelju, 28. travnja su u Puli pobijedili igrače STK Pula rezultatom 1:3 te su taj način ponovili svoj najbolji plasman od prošle sezone. U obje utakmice najbolji je bio kapetan STK Požega Domagoj Maglić sa sve 4 pobjede. Jednu pobjedu protiv Pule u dramatičnom meču ostvario je i Marko Vidaček.

Ekipa je ove sezone nastupala u sastavu Domagoj Maglić, Josip Mustapić, Marko Vidaček i Hrvoje Dujmović.

Na kraju uspješne sezone u STK Požega opraštaju se od Marka Vidačeka koji je boje požeškog kluba uspješno branio dvije sezone, a požeškom klubu će se iduće sezone pridružiti Tin Islamović, junior GSTK Zagreb i juniorski reprezentativac Hrvatske

 

Pročitano 193 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 02 Svi 2024 12:50