Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2022 13:36

Juniori MNK Autodijelovi Tokić osvojili jaki "International Futsal cup Zagreb 2022."

ZAGREB - Proteklog vikenda juniori Malonogometnog kluba Autodijelovi Tokić su sudjelovali na jakom međunarodnom turniru u Zagrebu pod nazivom "International Futsal cup Zagreb 2022." Na ovom natjecanju sudjelovalo je 20 ekipa koje su bile raspoređene u 5 skupina po 4 ekipe. Osim iz Hrvatske nastupili su i klubovi iz Bosne i Hercegovine, Mađarske i Slovenije. 

Mladi "Tokići" bili su u skupini E. U prvoj utakmicu su odigrali 1:1 protiv Futsal Dinama, nakon toga su pobijedili KMF Teslić (BiH) rezultatom 4:0, a u posljednjem susretu u skupini su bili bolji od MNK Vinkovci rezultatom 4:1. U četvrtfinalu su protiv ekipe CSO Montage (Mađarska) odigrali neodlučeno 2:2 da bi prolaz u polufinale osigurali boljim izvođenjem penala ukupnim rezultatom 5:4.

U polufinalu je požeški klub dobio Futsal Aureliu (Vinkovci) rezultatom 1:0, a u finalu ih je čekao protivnik iz skupine i iz prve utakmice odnosno ekipa Futsal Dinama. Ponovno nije bilo pobjednika, a ovaj put niti golova. Finale je završilo 0:0 ali su Tokići ponovno odlično izvodili penale i slavili rezultatom 7:6. 

Ovo je bilo 15. izdanje ovog jakog turnira koje se igralo tijekom dva dana, a pravo nastupa imali su igrači rođeni 2003. i mlađi. 

Za najboljeg igrača turnira izabran je član MNK Autodijelovi Tokić Martin Šubara koji je jedini u svojoj ekipi 2003. godište dok je ostatak ekipe 2004. i 2005. godište. U najbolju petorku turnira izabran je i njegov suigrač Niko Čuljak. Vratar Tokića Tin Ujević bio je odličan u svim susretima turnira, a posebno je briljirao na penalima. 

Za MNK Autodijelovi Tokić još su igrali i Ivan Bulaja, Stjepan Bošnjak, Ivan Dražetić, Matej Iličić, Filip Eržen, Borna Knezović i Leon Bošković

Ekipu je vodio mladi trener Tomislav Banožić koji je tako ostvario još jedan veliki rezultat sa svojim mladim igračima nakon što je s kadetima MNK Autodijelovi Tokić u travnju senzacionalno postao prvak Hrvatske. 

Pročitano 941 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Lipanj 2022 14:45