Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 24 Svi 2021 09:51

Slavonija u gostima pobijedila Čepin u 30. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

ČEPIN - Nevjerojatna serija Čepina na svom terenu se nastavlja, sada već više od 6 mjeseci ne znaju za slavlje na svom stadionu u prvenstvenim utakmicama, nekada najveća utvrda nogometnog Istoka postala je turističko odredište, svi odlaze iz Čepina barem sa nekakvom malom uspomenom, a oni koji se malo potrude i punih ruku bodova. Susret Čepin - Slavonija presudio je najbolji igrač 3. HNL u jesenskom dijelu Ivan Antunović koji je poentirao u 78. minuti.

– Stalno ponavljam da tablica puno toga govori, kad je o ovoj utakmici riječ pogledajte koliko su oni zabili a koliko mi, to sve govori. Što se utakmice tiče oni jesu dominirali u posjedu, ali što se šansi tiče ne bih rekao da su bili nešto bolji i opasniji, znali smo mi i te kako dobro izaći u kontre, ali nažalost nedostaje nam kvalitete da to i kapitaliziramo. Razlika je Ivan Antunović, malo ga se vidjelo u igri, a onda se pojavi i zabije gol, ali tu je velika naša greška, nedopustivo je da takav igrač ostane sam kod prekida – poručio je Igor Toth, trener Čepina.

– Jedna tvrda, čvrsta utakmica gdje smo mi bili potpuno neopterećeni i odigrali jednu jako dobru partiju na uvijek vrućem terenu. Kad se sve zbroji mislim da smo ostavili Čepin bez prave šanse tokom svih 90 minuta, s druge strane mi smo imali nekoliko lijepih šansi, jednu i iskoristili i po mom sudu zasluženo pobijedili. Čestitke mojim dečkima na pobjedi, sad ćemo se spremiti i pokušati ovo potvrditi protiv Bedema i tako ostati u dobrom ritmu i dobroj atmosferi – riječi su Dalibora Bognara, trenera Slavonije.

Rezultati 30. kola : Zrinski - Vuteks Sloga 1:1, Marsonia - Đakovo Croatia 4:1, Slavija - Oriolik 2:0, Belišće - Sloga 2:0, Vihor - Slavonac 2:0, Vukovar 1991 - Kutjevo 3:0, Čepin - Slavonija 0:1, Bedem - Valpovka 3:0, Graničar - NAŠK 2:2.

"Plavi s Orljave" su trenuto na petom mjestu sa 49 bodova (14 pobjeda, 7 remija, 9 poraza)

U 31. kolu, u subotu, 29. 05. 2021. s početkom u 18,00 sati sastaju se Slavonija - Bedem, Vukovar 1991 - Zrinski, Slavonac - Čepin, Valpovka - Belišće, Sloga - Slavija, Oriolik - Marsonia, Đakovo Croatia - Graničar i NAŠK - Vuteks Sloga. U nedjelju, 30. 05. 2021. s početkom u 18,00 sati igrat će Kutjevo - Vihor. 

Pročitano 493 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 24 Svi 2021 14:36