Ispiši ovu stranicu
Subota, 28 Kolovoz 2021 08:36

Slavonija i NAŠK podijelili bodove u prvom susretu 2. kola 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

VELIKA - Nogometaši Slavonije i Naška otvorili su 2. kolo 3. Hrvatske nogometne lige - Istok u prvoligaškoj atmosferi pod reflektorima stadiona u Velikoj. Sve je proteklo u znaku broja jedan – obje su momčadi postigle po jedan pogodak koji im je donio po jedan bod.

Do same završnice nije ih bilo no u zadnjih 15 minuta vidjeli smo dva pogotka od čega je prvi postigao gost da bi osam minuta kasnije iz kaznenog udarca, uvjetni domaćin, poentirao za konačni remi. NAŠK je u prednost doveo Marin Vučemilović u 73. minuti, a za poravnanje je zaslužan Matej Peharda koji je bio miran s bijele točke u 81. minuti susreta.  

 - "Odigrali smo jako dobro no naišli smo na rastrčanog protivnika no da je sudac svirao kazneni udarac za nas u trećoj minuti mislim da bi utakmica otišla u željenom smjeru i ovako nismo uspjeli otvoriti gosta. Dobili smo gol iz jedne kontre i nemam šta generalno prigovoriti svojim dečkima, dali su sve od sebe i jednostavno nismo na vrijeme zabili pa smo čitavo vrijeme držali protivnika u igri" – izjavio je trener Slavonije Dalibor Bognar.

- "Ja sam prezadovoljan jer su moji dečki ostavili srce na terenu i pridržavali su se svega dogovorenog. Osim vodstva imali smo par izglednih prigoda koje nismo realizirali kroz kontru ili polukontru, a pogodak smo dobili iz penala no do kraj smo uspjeli obraniti taj bod. Čestitam svojim dečkima i ako tako budemo nastavili ne bojim se za naš ostanak. Ovo je stvarno bilo onako kako sam zaželio da se igrači bore za klub i boju svoga dresa. Mi smo jako mlada ekipa svi smo na neki način novi i treba vremena da to sve sjedne na svoje mjesto" – komentar je Igora Brkića, trenera NAŠK-a.

Većina ostalih susreta 2. kola igra se danas (subota) s početkom u 17,30 sati, a sastaju se Slavonac - Oriolik, Vukovar 1991 - Marsonia, Darda - Sloga, Belišće - Graničar, Đakovo Croatia - Bedem, Slavija - Kutjevo i Čepin - Vuteks Sloga dok će u nedjelju, 29. kolovoza u 17,30 sati igrati Omladinac - Zrinski.

(sportalo.hr)

Pročitano 424 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Kolovoz 2021 11:38