Ispiši ovu stranicu
Utorak, 14 Lipanj 2022 09:21

Početnici Slavonije treći na jakom Međunarodnom turniru "Ljetni kup 2022" u Slavonskom Brodu

SLAVONSKI BROD - U nedjelju, 12. lipnja početnici Nogometnog kluba Slavonija (2011. i mlađi) su sudjelovali na jakom Međunarodnom turniru "Ljetni kup 2022" u Slavonskom Brodu u organizaciji Škole nogometa Željezničar, a na kojem su se natjecale 24 ekipe iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovačke.

Utakmice su se igrale u trajanju od 25 minuta u komadu, a mladi Požežani su odigrali ukupno 7 utakmica odnosno 175 minuta te na kraju osvojili odlično treće mjesto. Prvi su bili početnici Osijeka, druga je Cibalia, a četvrti su završili domaći nogometaši iz Škole nogometa Željezničar. 

Za Slavoniju su igrali Marin Garbin, Emanuel Đaković, Bruno Jakovljević, Patrik Zima, Borna Šipoš, Vito Vukušić, Gabriel Hrmić, Nikola Černušak, Valentino Čolić, Antun Jakobović, Noa Hel i Patrik Tomašević. Ekipu je vodio trener Mario Raguž.

U subotu, 11. lipnja na istom turniru su nastupili i mlađi pioniri Slavonije (2009. i mlađi) koje je vodio trener Goran Jurković. Također su se natjecale 24 ekipe iz Hrvatske, BiH, Mađarske i Slovačke. Slavonija je prošla skupinu ali je u osmini finala nakon 2:2 u regularnih 25 minuta ispala na penale od zagrebačke Lokomotive koja je na kraju osvojila 3. mjesto. Prvo mjesto osvojio je Osijek, drugi je bio Dinamo (Zagreb), a četvrta Škola nogometa Željezničar. 

Pročitano 176 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 14 Lipanj 2022 11:25