Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 06 Listopad 2016 02:00

U Požegi održana posljednja utrka Slavonske brdsko biciklističke lige

POŽEGA - Proteklog vikenda u organizaciji Brdskog biciklističkog kluba Požega održana je 14. MTB utrka koja je bila i zadnja utrka 8. Slavonske brdsko biciklističke lige na stazi po Požeškoj gori. Ove godine na utrci je bilo 67 vozača iz cijele Slavonije, a vozilo se u osam kategorija.

Svi su zajedno startali s Trga Sv. Trojstva uz pratnju policije do Hotel Grgin dol  gdje je bio leteći start.

Kategorija žena, kadeti i rekreativci su vozili kraćom stazom dužine 17 kilometara, a junior, elite, veterani vozili su dužom stazom od 24,5 kilometra.

Staza je vodila preko Komušanca do Crkvenih i Gradskih Vrhovaca pa do Sokolovca pored Križa na vrhu brda gdje je bio i cilj staze.

U kategoriji ELITE prvi je bio Jeftinić Saša iz BK Titan Sl. Brod, 2. Skuzin Matej iz BK Luks racing Team Požega, 3. Nemet Tomislav BK Osijek 2010.

U kategoriji JUNIOR prvo mjesto je osvojio Plander Ivor iz BK Osijek 2010, 2. Pedić Zvonko iz BK Luks Racing Team, 3. Herceg Davor iz BK Osijek 2010.

U kategoriji KADETI prvi je bio Lukić Siniša iz Austronet-Procycling, 2. Mijić David iz Austronet-Procycling, 3. Ergović Tvrtko iz BK Festung.

U kategoriji ŽENE prva je bila domaća vozačica Lešković Marija iz BK Luks Racing Team, 2. Crnčan Dorina iz BK Maraton Team, 3. Vukosavljević Jelena iz BBK Požega.

Kategorija Veterani A, 1. Vajda Janos, 2. Pintera Ivan, 3. Margaretić Nino.

Veterani B , 1. Kovač Tihomir, 2. Pavić Goran, 3. Pavičić Krešimir. Veterani C, 1. Crnčan Siniša, 2. Ergović Zvonimir, 3. Horvatović Borislav.

Kategorija SPORT 1. Per Saša, 2. Nenzl Peter, 3. Ćosić Bojan.

 

(Tekst i foto : Kronika Požeško - slavonska) 

Pročitano 1803 puta