×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 853
Ponedjeljak, 11 Ožujak 2013 01:00

KARATE DO KLUB POŽEGA U BiH

USPJEŠAN NASTUP KARATE DO KLUBA POŽEGA  U  BRČKOM

S četvrtog međunarodnog Borilačkog turnira koji se održao u Brčkom u Bosni i Hercegovini, članovi Karate-do kluba Požega  vratili su se sa 7 medalja,  3 zlatne i 4 srebrne.

Požeški  karataši natjecali  su se u borbama i katama. U kategoriji od 19-21 godine Antun Puklavac u katama je osvojio zlatnu, a u borbama srebrnu medalju , Luka Barišić u kategoriji od 14-16 godina osvojio je srebrnu medalju u borbama , Tomislav Marić u kategoriji 11-12 godina  osvojio je srebrnu medalju u katama, a zlatnu u borbama i Luka Brus u kategoriji 10 godina u katama je osvojio zlatnu, a u borbama srebrnu medalju. Na turniru se natjecalo 480 natjecatelja, od toga oko 340 karataša iz Srbije, Slovenije, Kosova, Crne Gore, Švedske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije te Hrvatske.

Zadovoljan postignutim uspjehom je i trener Zdenko Oroz  jer je ovo karatašima tek drugo međunarodno natjecanje, međutim predaha nema, već se pripremaju za seminar u organizaciji Europske Wado kai organizacije koji će se u travnju održati u  Beogradu.

Pročitano 2949 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Lipanj 2014 11:06