Ponedjeljak, 09 Ožujak 2020 01:00

U Okučanima održan Seminar borilačkih vještina u organizaciji Nanbudo kluba Slavonija

OKUČANI - U Okučanima je jučer bio održan Seminar borilačkih vještina u organizaciji Nanbudo kluba Slavonija. Posebnost seminara je bila u tome što su prezentirana znanja i vještine u 5 borilačkih vještina.

Na račun organizatora, majstora Zlatka Redžića nakon seminara stižu samo pohvale, a svoj doprinos seminaru dao je i trener Karate do kluba Požega, Zdenko Oroz.

- "Velika mi je čast što sam bio pozvan na jedan vrhunski seminar i što sam imao prilike zajedno s ostalim vrhunskim instruktorima prezentirati ljepote borilačkih sportova. Sve nas je okupio Nanbudo instruktor Zlatko Redžić koje je organizirao seminar o kojemu će se još dugo pričati i to s velikih pohvalama. Vještinu Aikida je predstavio instruktor Alen Zita, Miljenko Kovačević je prezentirao Hapkido, Željko Dalić Ju Jutsu ,a organizator Zlatko Redžić-Nandbudo. Bilo je to jedno lijepo iskustvo, nova prijateljstva, širenje ljubavi prema borilačkim vještinama." - istakao je trener Oroz koji podsjeća da u Požegi imamo nekoliko klubova koji se bave borilačkim vještinama i da nam samo treba dobra volja s kojom će se doći na taj prvi trening.

Pročitano 982 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Ožujak 2020 14:26