Ponedjeljak, 05 Lipanj 2023 14:16

KBK Borac Požega nastupio na prvenstvu Hrvatske u kickboxingu, Ivano, Antonela i Matej viceprvaci!

OSIJEK - Proteklog vikenda u Osijeku se održalo zadnje Prvenstvo Hrvatske u full contact-u (FC) i point fighting-u (PF). Boje grada Požege ovaj puta branili su stariji kadet Ivano Đevlan u disciplini PF, dok su Antonela Peči, Robert Romanik i Matej Babić nastupili u FC pod pratnjom trenera Ivana i Mateja.

Ivano je nastupio prvi. Prvo kolo je imao direktan prolaz, dok u polufinalu dominira i pobjeđuje. Prolazi tako do finala, gdje ga zaustavlja svjetski prvak, čime Ivano po prvi puta zaslužuje titulu viceprvaka Hrvatske u kickboxing-u.

Uslijedili su nastupi u FC, prvo Roberta, koji je nažalost u polufinalu naletio na svjetskog prvaka i profesionalnog borca, koji ga zaustavlja te se Robert ovaj put morao zadovoljiti broncom.

Nakon toga nastupa natjecatelj i trener Matej u istoj kategoriji. U prvoj minuti prve runde nokautirao je protivnika iz Splita, te tako postao viceprvak Hrvatske u FC. Matej je sada 2. u Hrvatskoj u 2 borilačka sporta, taekwondo-u i kickboxing-u.

Zadnja nastupa Antonela, koju u finalu zaustavlja dvostruka državna prvakinja iz Splita, čime Antonela osvaja srebro. S obzirom da je ovo prvi Antonelin nastup u full disciplini, ovo je odličan rezultat!

Svi borci pokazali su izuzetnu spremnost i vještinu, trenerski tim je bio izuzetno zadovoljan!

Iz kluba pozivaju također sve zainteresirane da se priključe na treninzima u narednih mjesec dana odnosno do ljetne stanke.

Pročitano 909 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Lipanj 2023 09:22