Utorak, 29 Kolovoz 2023 09:04

Kickboxing klub Borac Požega otvara nove grupe za djecu, upisi u tijeku!

POŽEGA - Iz Kickboxing kluba Borac Požega pozivaju na upis novih članova : 

"S obzirom na uspjeh protekle sezone, gdje nam se tada najmlađi član okitio svjetskim naslovom prvaka, od ove jeseni otvaramo dvije nove grupe u novoj dvorani. Kao punopravni članovi internacionalne federacije, koristimo WAKO natjecateljski pristup prilagođen svim uzrastima.

Bitno je naglasiti da su djeci do 15-te godine po WAKO-u zabranjene discipline s punom snagom kao što je zabranjen i knockout. Međutim te light contact discipline koje radimo s mlađim uzrastima su izvrsna priprema za daljnju borilačku karijeru, te jako dobro razvijaju sve karakteristike sportaša, psihološke i fiziološke.

Djeca rade sa posebnom zaštitnom opremom kao što su viziri na kacigama, štitnici za ruke, stopala, potkoljenice, itd. Detaljno složen program škole kickboxing-a, uz natjecanja i sustav gradiranja pomoću pojaseva omogućiti će djeci od najranije dobi vrhunsku pripremu za kickboxing, druge sportove ali i životne izazove.

Klub smo gdje se cijeni prvenstveno rad, trud, motiviranost i to su ključne stavke za uspjeh, kako u kickboxing-u tako u svemu. Pristup je prije svega profesionalan, pedagoški s posebnim naglaskom na odgovornost i poštovanje prema sebi samome, suborcima, trenerima, roditeljima, protivnicima...

Treninzi za mlađe uzraste podijeljeni su u dvije grupe: 1.) djeca 5-8 godina; te 2.) mlađi kadeti 8-12 godina. Grupe imaju ograničen broj polaznika (10 po grupi) jer nam je u cilju održati visoku učinkovitost treninga individualiziranim pristupom djeci.

Treninzi kreću u ponedjeljak, 04. 09. 2023. u novoj dvorani na adresi Vjekoslava Babukića 19, Požega. Termini su ponedjeljkom, srijedom i petkom, grupa djece 18:00h-19:00h i grupa mlađih kadeta 19:00h-20:00h. Treninzi su pod vodstvom Mateja Babića, inače nositelja crnog pojasa 2.DAN, viceprvaka Hrvatske (x2) i Europe u Full Contact-u, magistra i apsolventa doktorskog studija kinezologije.

Istog dana, u ponedjeljak, 04. rujna nastavljamo i sa standardnom grupom u SD Tomislav Pirc ponedjeljkom, srijedom i petkom od 20:30 sati za sve rekreativce i natjecatelje od +13 godina."

Javite se i rezervirajte djetetu mjesto na vrijeme, upisi su u tijeku! Sve informacije - trener Matej- 0993317595. 

Pročitano 694 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 29 Kolovoz 2023 09:15