Srijeda, 06 Rujan 2023 14:18

Kickboxing klub Borac Požega otvorio novu dvoranu!

POŽEGA - Rastući interes za kickboxing-om u Požegi, kao i vrhunski natjecateljski rezultati protekle sezone dali su motivaciju požeškom Kickboxing klubu Borac za otvaranjem još jednog prostora za vježbu. Nova dvorana nalazi se također u centru grada, na adresi Vjekoslava Babukića 19, a primarno je namijenjena mlađim uzrastima i natjecateljima, ali i svim članovima kluba.

Prilagođena je posebno za potrebe kickboxing-a, što će natjecateljskom timu omogućiti znatno brži razvoj, napredak i rezultatski uspjeh. Za mlađe uzraste zadužen je trener 2.DAN Matej Babić, mag.cin., apsolvent doktorskog studija, aktuelni viceprvak Europe u Full Contact-u, te Hrvatske u Full Contact-u i ITF taekwondo-u.

Pristup je prije svega profesionalan te kvalitetno osmišljen pedagoški i metodički. Radi se po WAKO natjecateljskom programu, s naglaskom na cijelokupan razvoj tjelesnih i psiholoških sposobnosti. Mlađim uzrastima su prilagođene "light-contact" discipline gdje se ne udara punom snagom, već je naglasak na brzini, spretnosti i preciznosti.

Također, dobro su zaštićeni kacigama s vizirima, rukavicama, štitnicima na rukama i nogama što minimizira mogućnost bilo kakve ozljede. U ponedjeljak su u požeškom klubu krenuli sa treninzima svih grupa, pa su tako "klinci" po prvi puta ušli u ovu lijepu kickboxing priču.

U novootvorenoj dvorani za sada je raspored ovakav: 

- Djeca (5-8 godina) 18:00h ponedjeljak/srijeda/petak

- Mlađi kadeti (8-12 godina) 19:00h ponedjeljak/srijeda/petak

Upisi su u tijeku, samo se treba javiti treneru Mateju na broj 0993317595, ili jednostavno doći na trening. U grupi Djeca ostalo je još mjesta, dok su Mlađi kadeti već skoro popunjeni. Broj je ograničen na 10 djece po grupi kako bi se održala visoka razina i individualizirani pristup tijekom trenažnih procesa.

KBK Borac je nastavio rad i sa svojim standardnim grupama u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc (na katu) u terminima od 20:30 sati ponedjeljkom, srijedom I petkom, gdje su dobrodošli svi od +13 godina, a broj nije ograničen.

U tim grupama upisi su također u tijeku.

Pročitano 568 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 06 Rujan 2023 14:19