Utorak, 24 Listopad 2023 12:48

Taekwondo klub Gimnazija "Požega" traži 12 polaznika za treniranje u pravoj taekwon-do vježbaonici

POŽEGA - Taekwondo klub Gimnazija Požega traži 6 učenika i 6 učenica (ukupno 12) za vježbanje u pravoj taekwon-do vježbaonici. Radi lakše obuke i treniranja poželjno je da to budu učenici viših razreda osnovne škole, svih razreda srednje škole ili studenti.

Vježbaonica se nalazi u Požegi, u ulici Pavla Radića broj 263, te je udaljena oko 4 kilometra od samog centra grada. Taekwondo klub Gimnazija je član Hrvatskog taekwon-do saveza i Požeškog športskog saveza. 

Polaznici će vježbati pod vodstvom kvalificiranog i licenciranog taekwon-do trenera i ispitivača HTS-a Zlatka Sliška, vježbanje će se organizirati u malim skupinama kako bi se trener mogao dovoljno posvetiti svakom učeniku. Također će po završetku obuke polaznici dobiti diplome Hrvatskog taekwon-do saveza o položenim zvanjima koje su priznate u cijelom svijetu. 

U dvorani postoji sva potrebna oprema za trening, sve je besplatno, a polaznici će dobiti i bijelu odjeću za vježbanje. Prijave su do 31. 12. 2023. Sve informacije i obavijesti mogu se dobiti na broj mobitela 091 523 7082 (Zlatko Sliško). 

 

Pročitano 384 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 24 Listopad 2023 13:06