Srijeda, 22 Studeni 2023 18:52

Matej Babić i Franjo Gucić iz Kickboxing kluba "Borac" Požega primljeni kod predsjednika Republike Hrvatske

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je u utorak, 21. studenog osvajače europskih i svjetskih sveučilišnih medalja u 2023. godini. Tom prilikom natjecatelji Kickboxing kluba "Borac" Požega, seniori Franjo Gucić i Matej Babić predstavljali su uz klub i Zagrebačko Sveučilište s obzirom da su osvojili srebro i broncu na Europskom prvenstvu proteklog ljeta "u bojama" sveučilišne reprezentacije.

Podsjetimo, Matej Babić osvojio je srebro u disciplini Full Contact, dok je Franjo Gucić osvojio broncu u Point Fighting-u, kao i srebro u WT taekwondo-u.

Prijem je organiziran s obzirom na veliki razvoj i rast studentskog (vrhunskog) sporta u proteklom periodu, što je predsjednik Milanović naglasio u svojem obraćanju. Nakon službenih riječi uslijedilo je neformalno druženje i piće.

"Zbilja ugodan prijem i druženje, sportsko i studentsko ozračje kao što je i predsjednik napomenio. Na druženju smo razmijenili nekoliko riječi sa predsjednikom, zaželio nam je puno sreće i pohvalio sav naš trud i ustrajanje." - poručio je Matej Babić, natjecatelj, trener i predsjednik KBK Borac. 

Pročitano 374 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 22 Studeni 2023 19:03