Ponedjeljak, 25 Prosinac 2023 15:48

Kickboxing klub "Borac" Požega održao polaganje za pojaseve

POŽEGA - U petak, 22. 12. 2023. u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održano je polaganje za pojaseve članova Kickboxing kluba "Borac" Požega. Na polaganje je izašlo 24 člana, pred komisijom sastavljenom od trenera IV.(II.) DAN Mateja Babića, Ivana Josipovića, te VII.DAN Zlatka Sliška, inače predsjednika TK Gimnazija.

Od najmlađih članova bijeli pojas su tako položili Erik Vidović, Dora Tomo, Borna Rukavina, Matej Kormanjec i Ivano Ivanović, te žuti pojas Ante Matijević, Mark Vidović, Erik Tomo, David Samardžić i Kiril Vujasinović. Nadalje, zeleni pojas položili su Cristiano Lončarević, Mateo Grubišić, Roberto Vala, Sven Gajić, Luka Hećimović, Olja Kukić i Kristina Vala.

Narandžasti pojasevi su postali Kristijan Gojković i Ivan Kraljević, a crveni Ivona Novak i Marko Nikšić. Glavne zvijezde bili su Ivano Đevlan koji je strahovito napredovao u protekloj godini, položio za ljubičasti, te Glieb Statovoitov, prvak Hrvatske i donedavno svijeta koji je položio za crni pojas IV. DAN.

Na kraju je u znak časti uručen i crni pojas IV.DAN Zlatku Slišku za posebne zasluge u pomoći pri razvoju kluba i kickboxing-a u Požegi.

Kickboxing klub "Borac" Požega ovom prilikom želi Svima sretan i blagoslovljen Božić!

Pročitano 236 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 26 Prosinac 2023 10:56