Utorak, 05 Prosinac 2023 21:28

Uz pomoć Zadra Plamene zasjele na vrh Premijer ženske košarkaške lige

ZADAR - Košarkašice Zadra stigle su do velike pobjede u pomoćnoj dvorani na Višnjiku. Igračice Šime Kraljevića su u susretu devetog kola Premijer ženske lige na domaćem terenu svladale ŽKK Medveščak rezultatom 66:61 i stigle do četvrte pobjede u sezoni.

Veliko je to iznenađenje s obzirom na dosadašnje rezultate i jednih i drugih a veliku ulogu u pobjedi Zadra imala je Davorka Balić koja je u nju uz svoje bogato iskustvo ugradila i 11 poena, četiri skoka i pet asistencija. Drugi je to poraz Medveščaka ove sezone, a zagrebačka ekipa je jedina koja je nanijela poraz Plamen Požegi

Ostaje tako Englmanova ekipa usamljena na vrhu ljestvice, Plamen je jedini na omjeru 8:2 dok čak četiri ekipe vode borbu na drugom mjestu s omjerom 7:2, redom su to Trešnjevka, Ragusa, KAŽL i Medveščak, tu ujedno i završava popis ekipa koje će se boriti za doigravanje, u toj borbi Plamen Požega ima važan koračić prednosti.

U subotu, 09. prosinca se u požeškom Grabriku s početkom u 18,00 sati igra slavonski derbi, u goste Plamenima dolazi Brod na Savi.

 

(sportalo.hr) 

Pročitano 209 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Prosinac 2023 13:25