Subota, 20 Srpanj 2019 02:00

S radom započela druga Škola kuglanja za osnovnoškolce

POŽEGA - Gradski kuglački savez Požega i Kuglački klub Obrtnik i ove godine organiziraju Školu kuglanja za učenice i učenike osnovnih škola. Riječ je o drugoj generaciji polaznika škole kuglanja u našem gradu namijenjenoj mlađim generacijama, a ovogodišnja škola koja će trajati do 26. srpnja okupila je 39 mladih kuglačica i kuglača.

Mlade kuglače u petak, 19. srpnja je posjetio zamjenik gradonačelnika Mario Pilon. - Drago mi je što mlade generacije pokazuju interes za ovaj sport koji u našem gradu ima dugu tradiciju i zahvaljujem se predsjedniku kluba, treneru i roditeljima na svom uloženom trudu. Grad Požega u posljednjih nekoliko godina uložio je mnogo u obnovu zgrade Gradske kuglane, od energetske obnove do uređenja staza, a nastojat ćemo i nastaviti s ulaganjima. Čestitam vam na postignutom dosadašnjem uspjehu i želim vam puno uspjeha u daljnjem bavljenju kuglanjem. – poručio je zamjenik Pilon.

Sve informacije o Školi kuglanja mogu se dobiti kod trenera Željka Lončara koji će i voditi obuku. Polaznici od opreme trebaju imati majicu, hlačice i tenisice, a škola kuglanja je besplatna i mjesta za upise još ima. Podsjetimo, Kuglački klub „Obrtnik“ prošle godine obilježio je pola stoljeća rada i broji mnogo uspješnih pojedinaca. Klub je posebno ponosan na svoj najmlađi naraštaj koji je u manje od godinu dana od pokretanja Škole kuglanja ostvario izvrsne rezultate i iznjedrio državne prvake.

 

(pozega.hr)

Pročitano 1423 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 20 Srpanj 2019 13:26