Ponedjeljak, 10 Srpanj 2023 13:39

Kuglači Novih nada odigrali prijateljsku međunarodnu utakmicu u Brčkom (BiH) protiv domaćeg KK Rad

BRČKO - Kuglači Novih Nada u subotu, 08. srpnja odigrali su međunarodnu prijateljsku utakmicu u Brčkom protiv domaćina iz Kuglačkog kluba Rad. Za požeški klub tako nema ljetne stanke jer uz provođenje Škole kuglanja, seniori su se rado odazvali pozivu domaćina iz Brčkog čiji su kuglači članovi 1. Premijer lige Bosne i Hercegovine, a za promociju ovog sporta u svom gradu odabrali su baš požeške Nove Nade.

U Brčkom je nedavno otvorena "Arena Bakarni" odnosno najmodernija šesterostazna kuglana u Europi, a upravo tamo je i odigrana ova revijalna utakmica. 

Iako su domaćini slavili pobjedom 5:3 (3522 prema 3497 oborenih čunjeva) požeški kuglači itekako su zadovoljni ovom utakmicom jer u klubu je ovog ljeta uslijedilo preslagivanje igračkog kadra te podmlađivanje seniorske ekipe popunom mlađih igrača iz klupske škole kuglanja.

Tako je u Brčkom svoj prvi nastup u seniorskoj konkurenciji imao talentirani Bojan Savić, mlada uzdanica Nada koji bi trebao biti budućnost kluba kao i Dino Prnjavorac te Fran Trnokop. Uprava Novih nada očekuje kako će se u narednim sezonama seniori lagano popunjavati iz vlastitih kapaciteta a trud i ulaganje u mlađe kategorije pokazati punim pogotkom. 

Osim dobrih rezultata kompletne ekipe protiv KK Rad treba svakako istaći još jednu veliku partiju Darka Zovka koji je obaranjem rekorda kuglane sa srušenih 662 čunja oduševio dobro popunjene tribine. 

Pročitano 579 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 10 Srpanj 2023 14:03