Subota, 15 Srpanj 2023 15:04

Polaznici Škole kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade odradili pola obuke

POŽEGA - Na Gradskoj kuglani u protekla dva tjedna polaznici Škole kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade su odradili 6 treninga odnosno pola obuke koja traje do 28. srpnja kada će biti i dodjela diploma. 

U Školu se upisalo pedesetak polaznika, a upisi su mogući i tijekom cijelog trajanja obuke koja se provodi ponedjeljkom, srijedom i petkom. Treninzi se održavaju u dvije smjene (od 9,00 do 10,30 i od 10,30 do 12,00 sati) i usklađeni su sa Školom plivanja Požeškog športskog saveza koja se održava na Gradskim bazenima. 

Kao i prošle godine voditelji ovog projekta su treneri kuglanja Željko Lončar i Robert Bakić koji ujedno obavljaju i funkciju trenera u Kuglačkom klubu „Nove Nade“ gdje su i aktivni igrači u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi - Sjever.

Škola kuglanja je kao i svake godine potpuno besplatna za polaznike, organizirana je po šesti put, a svi polaznici su dobili iskaznice "Sportskog ljeta na bazenu 2023" s kojima imaju besplatan ulaz na Gradske bazene tijekom cijele ljetne sezone kupanja koja traje do 04. rujna odnosno do početka nove školske godine. 

Pročitano 368 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 15 Srpanj 2023 15:32