Četvrtak, 03 Kolovoz 2023 00:23

Podjelom diploma završila Škola kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade

POŽEGA - Na Gradskoj kuglani se tijekom cijelog srpnja održavala Škola kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade. Pedesetak polaznika odradilo je tijekom obuke ukupno 12 treninga na kojima su naučili osnove ovog lijepog sporta koji je posljednjih godina u velikoj ekspanziji u našem gradu. 

U petak, 28. srpnja bio je posljednji dan Škole, a tada je bila i svečana dodjela diploma mladim kuglačima. Ispred organizatora Požeškog športskog saveza polaznicima su priznanja uručili glavni tajnik Željko Mitrović i dopredsjednik Darko Zovko koji je ujedno i predsjednik i igrač Kuglačkog kluba Nove nade kao i predsjednik Županijskog kuglačkog saveza

Kao i prošle godine voditelji ovog projekta bili su treneri kuglanja Željko Lončar i Robert Bakić koji ujedno obavljaju i funkciju trenera u Kuglačkom klubu „Nove Nade“ gdje su i aktivni igrači u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi - Sjever.

Škola kuglanja je kao i svake godine bila potpuno besplatna za polaznike, a organizirana je već šesti put. Svi polaznici su dobili iskaznice "Sportskog ljeta na bazenu 2023" s kojima imaju besplatan ulaz na Gradske bazene tijekom cijele ljetne sezone kupanja koja traje do 04. rujna odnosno do početka nove školske godine.

Pročitano 410 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 03 Kolovoz 2023 00:25