Srijeda, 13 Rujan 2023 08:46

Kuglači Novih nada odigrali tri utakmice na završnim mini pripremama u Brčkom

BRČKO - Kuglači požeških Novih Nada od petka do nedjelje bili su na trodnevnim mini pripremama u Brčkom gdje su imali zavšne provjere pred početak nove sezone 1. Hrvatske kuglačke lige - Sjever. 

Nove nade odradile su zadnji vikend priprema u Brčkom na novootvorenoj kuglani Arena Bakarni gdje su odigrali tri prijateljska ogleda sa ekipama iz 1. lige Bosne i Hercegovine. 

U petak, 08. rujna, za protivnika su imali domaću ekipu KK Rad (Brčko) koju su pobijedili s uvjerljivih 2:6.

Drugi protivnik, u subotu, 09. rujna im je bila ekipa KK Zrinski (Ljubače) koja je bila bolja od Požežana i slavila rezultatom 6:2. U posljednjem susretu, u nedjelju, 10. rujna Nade su ponovno pobijedile i to Slobodu iz Tuzle rezultatom 5:3.

Ovim završnim pripremnim ciklusom požeški kuglači su pokazali da su spremni za novo prvenstvo i kvalitetno posloženi bez obzira što su znatno podmlađeni igračima iz mlađih uzrasta vlastite škole kuglanja. Treba istaći odlične partije Darka Zovka na ovim pripremama koji je rezultatom od 691 oborena čunja visoko podignuo rekordo kuglane u Brčkom. 

Dobro popunjene tribine Arene Bakarni mogle su proteklog vikenda uživati u kuglačkim majstorijama. U 1. kolu požeški klub će u subotu, 16. rujna s početkom u 15,00 sati gostovati kod KK Bjelovar koji je i glavni favorit za naslov prvaka u novoj sezoni. 

Prvu utakmicu u novoj sezoni na svojoj kuglani Nove nade će odigrati u četvrtak, 21. rujna (18,00 sati) kada će u sklopu 2. kola ugostiti Pakrac - Papuk. 

 

https://www.kuglanje.hr/kuglacke-lige/292/raspored_utakmica/292.pdf

 

 

Pročitano 1053 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 19 Rujan 2023 13:16