Utorak, 07 Studeni 2023 08:00

Kuglači Obrtnika u 7. kolu 2. HKL - Istok poraženi na gostovanju kod Slavonca u Slavonskom Brodu

SLAVONSKI BROD - Kuglači požeškog Obrtnika u 7. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige - Istok uvjerljivo su poraženi rezultatom 7:1 od Slavonca u Slavonskom Brodu. Jedini poen za požeški klub osvojio je Josip Soudek. 

Požeški kuglači su trenutno na odličnom, 3. mjestu sa 10 osvojenih bodova (5 pobjeda, 2 poraza) koliko ima i drugoplasirani Željezničar (Osijek). U narednom kolu, Obrtnik će u subotu, 11. studenog, s početkom u 18,00 sati na Gradskoj kuglani ugostit vodeću ekipu Zanatlije (Slavonski Brod) u derbiju 8. kola. 

Proteklog vikenda odigrane su i utakmice 5. kola 3. Hrvatske kuglačke lige istok - zona Požega. U Pakracu su kuglači Požege uvjerljivo poraženi od Sloge (Prekopakra) rezultatom 7:1. Istim rezultatom Ina - Požega je poražena na gostovanju kod Broda u Slavonskom Brodu.  

Na Gradskoj kuglani  kuglači Croatie Mihaljevci su dobili drugu ekipu Zanatlije (Slavonski Brod) rezultatom 6:2 dok je Kutjevo u Požegi istim rezultatom poraženo od Obrtnika - BAM (Nova Gradiška). 

Također su odigrane i utakmice 5. kola u 4. Hrvatskoj kuglačkoj ligi istok - zona Požega. Ekipa HVIDR-e poražena od Elektre rezultatom 3:5 u požeškom gradskom derbiju. Istim rezultatom Zlatni Lug je na Gradskoj kuglani poražen od Pakrac - Papuka II rezultatom 3:5. U ovom kolu slobodan je bio Hrast. 

Pročitano 193 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Studeni 2023 14:36