Ponedjeljak, 11 Ožujak 2024 09:24

Darko Zovko i Robert Bakić (Kuglački klub Nove nade) parovni viceprvaci Hrvatske

BJELOVAR - Kuglači požeških Novih nada i dalje svojim odličnim rezlutatima ispisuju povijest. U Bjelovaru je jučer održana završnica parovnog prvenstva u kuglanju za seniorsku kategoriju, a na ovom jakom natjecanju nastupili su Darko Zovko i Robert Bakić iz Kuglačkog kluba Nove nade. Požežani su se plasirali na ovu završnicu osvajanjem drugog mjesta na parovnom prvenstvu regije Istok u Osijeku (18. 02. 2024.)

Odličnom igrom Darko sa 653 oborena čunja (najbolji pojedinac završnice) i Robert sa 606 oborena čunja su osvojili odlično 2. mjesto. Da nisu u Bjelovar došli samo na izlet pokazali su svojoj konkurenciji kvalitetnom igrom i činjenicom da su poraženi samo od dva najbolja hrvatska kuglača, Alena Kujundžića i Branka Maneva.

Zlatnu medalju osvojio je tako par KK Zaprešić, dok su se požeški kuglači kao viceprvaci upisali u anale požeškog kuglanja jer ovakav rezzultat do sada nije nikada ostvaren. Treće mjesto pripalo je domaćinima iz  KK Bjelovar.

Pred požeškim kuglačima sada do kraja sezone ostaju obveze u ligaškom natjecanju kao i pripreme za završnicu pojedinačnog prvenstva koje će biti uskoro. 

 

Pročitano 309 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 11 Ožujak 2024 12:21