Ponedjeljak, 30 Studeni 2015 01:00

Odigrano 1. kolo 2. Županijske malonogometne lige

PLETERNICA - U Sportskoj dvorani Osnovne škole Fra Kaje Adžića u Pleternici jučer su odigrane sve utakmice 1. kola 2. Županijske malonogometne lige. 

U prvoj utakmici Birtijca (Šumanovci) je svladala Bonitu (Požega) rezultatom 6:2. Pogotke za Birtijcu postigli su Dario Majetić (2), Luka Banić (2), Milan Adžić i Dubravko Soldo. Za Bonitu oba pogotka postigao je Mirko Soldo. 

Skenderovci su pobijedili Zarilac rezultatom 8:4. Po dva pogotka za pobjedničku momčad postigli su Mihael Hlebec, Robert Bojić i Mario Bojić, a po jedan su dodali Nikola Đak i Hrvoje Mijatović. Za Zarilac dva puta je zabio Filip Marušić, a po jednom Matej Vučina i Mario Jelić. 

Najuvjerljiviju pobjedu kola ostvario je Plamen (Požega) koji je s visokih 10:5 dobio Brestovac. Za Plamenaše je čak pet pogodaka postigao Josip Šipura, dva je zabio Bruno Golić, a po jedan Matej Mičević i Ivan Pajeska. Igrači Brestovca zabili su si i jedan autogol. Pogotke za Brestovac postigli su Tomislav Jurić, Antonio Đurčević, Josip Malovec i Krešimir Plešić (2). 

Posljednja utakmica kola bila je  najneizvjesnija. Internacional (Kutjevo) i Javni prijevoz Legac (Požega) odigrali su neodlučeno 6:6. Pogotke za Kutjevčane postigli su Kristijan Jukić (2), Luka Kordić (2), Drago Marković i Goran Katić. Za "Legce" strijelci su bili Ivan Vitenberg (2), Damjan Troha (2) i Marko Milinović uz jedan pogodak koji je autogol igrača Internacionala. 

Prije svake utakmice bila je minuta šutnje za dvojicu malonogometaša koji su tragično nastradali između prošle i ove sezone, Marija Šarčevića - Makija (MNK Požega) i Tomislava Šedevija - Šedu (MNK Zarilac / MNK Birtijca).

Nakon prvog kola u vodstvu su Plamen, Skenderovci i Birtijca sa po 3 boda. Internacional i Javni prijevoz Legac imaju po bod dok su Zarilac, Bonita i Brestovac bez bodova. 

U 2. kolu koje će se igrati narednog vikenda u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi sastaju se Bonita - Javni prijevoz Legac, Brestovac - Internacional, Zarilac - Plamen i Birtijca - Skenderovci. 

Pročitano 2323 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni 2015 14:49