Subota, 26 Prosinac 2015 01:00

SMC Pleternica i Caffe bar Vertigo uvjerljivi u svojim premijernim utakmicama na turniru

POŽEGA- Četvrtog natjecateljskog dana na 25. Božićnom malonogometnom turniru odigrano je šest utakmica Fonda nagrada dok su veterani odigrali prve četiri utakmice svog turnira.

U prvoj utakmici Fonda nagrada MNK Moby dick Batrina i Četiri šanka odigrali su neodlučeno, 3:3. Pogotke za Moby dick postigli su Hrvoje Wdovjak (2) i Antun Grgurević dok su strijelci za „šankere“ bili Bruno Boban (2) i Tomislav Baltić. Nakon penala prednost je otišla na stranu ekipe „Četiri šanka“ ukupnim rezultatom 3:5.

Prošlogodišnji viceprvaci igrači SMC Pleternica su u svojoj premijeri na ovogodišnjem turniru lako svladali ekipu Bauštelci B.G. rezultatom 4:0. Strijelci za SMC bili su Mato Marčetić (2), Duje Tokić i najbolji strijelac prošlogodišnjeg turnira Tomislav Žuljević koji je svoj pogodak zabio iz penala.

Odličnu utakmicu odigrali su ekipe Pink pantera i NK Mladosti Pavlovci. Poveli su Pavlovčani pogotkom Antonia Solde već u tridesetoj sekundi utakmice. U drugoj minuti Tomislav Tvrdy pogotkom za 1:1 vraća stvari na početak. Već u 5. minuti Soldo svojim drugim pogotkom dovodi Mladost u vodstvo od 1:2. U 9. minuti svoj drugi pogodak postigao je i Tvrdy pa je rezultat ponovno poravnat. Pobjednika utakmice odlučio je Ivan Jakešević pogotkom za 3:2 u 21. minuti te je pobjeda pripala jakšićkom Pink panteru.

Caffe bar Vertigo je u svojoj prvoj utakmici na turniru s laganih 3:0 dobio Pekaru Klas. Pogotke su postigli Tomislav Zelenika, Nikola Miholić i Mislav Včelik.

MNK Plamen je rezultatom 4:2 svladao Fast food Pink panter. Pogotke za Plamen postigli su Josip Šipura, Josip Tokić i Bruno Čolak (2), a za njihove protivnike strijelci su bili Ivan Šipura i Josip Bulaja.

U posljednjoj utakmici kod Fonda nagrada Varteks 97 i Vinogradarstvo i vinarstvo Kitanović Caffe bar Leona Caffe bar odigrali su 2:2. Pogotke za Varteksovce postigli su Roberto Bognar i Marko Šubara dok je za ekipu s najdužim imenom na turniru oba pogotka postigao Krešimir Plešić. Nakon izvođenja penala prednost je ostvarila ekipa Varteksa 97 ukupnim rezultatom 5:4. 

U četiri odigrane veteranske utakmice nije bilo neodlučenih rezultata.

Vallis Aurea je svladala Patriote rezultatom 4:2. Strijelci za Aureu bili su Oliver Mautner, Krešimir Krešić, Borislav Jukić i Gojko Soldo. Za Patriote pogotke su postigli Miro Banožić i Goran Vrgoč.

Alabama je dobila NK Slogu Trenkovo rezultatom 4:1. Dva pogotka postigao je Zoran Bošnjaković, a po jedan Dinko Šulc i Ivica Fliszar. Za Trenkovčane jedini pogodak postigao je Ivica Adžaga.

Luzeri OG Majetić su rezultatom 3:0 bili bolji od Bećara. Sva tri pogotka za ekipu iz Čaglina postigao je Željko Vidmar.

Najuvjerljiviju pobjedu kod veterana ostvarili su igrači Kelvina koji su rezultatom 6:1 pobijedili Standard. Tri pogotka postigao je Milivoj Mahaček, dva puta je zabio Robert Hodak, a jednom Željko Mitrović. Za Standard je počasni pogodak postigao Danijel Rađenović.

U sklopu 5. natjecateljskog dana, u nedjelju, 27. prosinca odigrat će se čak 12 utakmica. Od 15,20 do 18,00 sati veterani će odigrati četiri utakmice 2. kola po skupinama.

Od 18,00 do 23,20 odigrat će se osam utakmica Fonda nagrada. Između ostalih na parket Sportske dvorane Tomislav Pirc će ponovno nositelji Caffe bar Vertigo, MNK Plamen, Pink panter i Crna legija.

 

Subota, 26. 12. 2015. – 4. dan

Vallis Aurea – Patrioti 4:2 (Vet)

Alabama – NK Sloga Trenkovo 4:1 (Vet)

Luzeri OG Majetić Čaglin – Bećari 3:0 (Vet)

Kelvin - Standard 6:1 (Vet)

MNK Moby dick Batrina – Četiri šanka 3:3 (3:5p)

SMC Pleternica – Bauštelci B. G. 4:0

Pink Panter – NK Mladost Pavlovci 3:2

Caffe bar Vertigo - Pekara Klas 3:0

Fast food Pink panter – MNK Plamen 2:4

Varteks 97 – Vinogradarstvo i vinarstvo Kitanović Caffe bar Leona Caffe bar Centar 2:2 (5:4p)

 

Nedjelja, 27. 12. 2015. – 5. dan

15,20 Standard – Krčma Gavran (Vet)

16,00 Bećari – Pilana Blatančić (Vet)

16,40 NK Sloga Trenkovo – Hvidra Požega (Vet)

17,20 Patrioti – Rampa Spin Valis (Vet)

18,00 Fast food Pink panter – Mladež HDZ Temeljni ogranak Centar

18,40 MNK Plamen – MNK Alabama Mojito bar

19,20 Autodijelovi Tokić – Jedino Požega

20,00 NK Eminovci – Caffe bar Vertigo

20,40 Vallis Aurea – Vinarija Svoboda Stražeman

21,20 Vina Soldo – Pink panter

22,00 MNK Legacy – MNK Vladorena Pizzeria Mama mia

22,40 Crna legija - Vinogradarstvo i vinarstvo Kitanović Caffe bar Leona Caffe bar Centar

Pročitano 2879 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 27 Prosinac 2015 00:24