Utorak, 29 Prosinac 2015 01:00

Uvjerljive pobjede Varteksa 97, C.B. Rubikon, Crne legije i MNK Alabame Mojito bara

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer su odigrane utakmice 6. natjecateljskog dana. U prvoj utakmici NK Slavonija juniori su rezultatom 4:2 bili bolji od Bauštelaca B. G. Dvostruki strijelci za juniorsku momčad požeške Slavonije bili su Marko Karačić i Ivan Smojvir. Za Bauštelce oba pogotka postigao je Tomislav Grgić.

Malonogometni klub Oriovac je rezultatom 3:1 dobio MNK Vladorenu Pizzeriu Mama mia. Dva pogotka za Oriovčane postigao je Kristijan Makovec, a jedan Nikola Kuterovac. Za Vladorenu je počasni pogodak u posljednjoj minuti utakmice zabio njihov igrač voditelj Marko Drežnjak. 

Alibi bar i SMC Pleternica su odigrali neriješeno 2:2. Dva pogotka za SMC postigao je Tomislav Žuljević dok je dvostruki strijelac za Alibi bio Dino Dragičević. Nakon penala prednost je ostvarila ekipa Alibi bara ukupnim rezultatom 5:3. Sigurni izvođači bili su Dragičević i Christian Ereiz dok je za SMC jedini penal zabio Mato Marčetić. 

Azzuro Sibinj je očekivano bio bolji od MNK Legacy. Pogotke za prošlogodišnje osvajače 3. mjesta su postigli Tomislav Topalović, Tomislav Soldo i Igor Bratanić. Za Legacy je jedini pogodak postigao Robert Šimić. 

Prošlogodišnji prvak Caffe bar Rubikon lako je prošao i ekipu Restorana Stari grad ostvarivši pobjedu rezultatom 4:0. Tri pogotka postigao je Dario Terzić, a jedan Matej Ivanović. 

Crna legija je igračima NK Parasan Golobrdci zabila pet pogodaka. Tri pogotka postigao je Mario Pavelić, a po jedan su dodali Mile Pavelić i Valentino Podobnik. 

Varteks 97 je protiv Club Saloona rezultatom 9:0 ostvario najuvjeljiviju pobjedu dosadašnjeg dijela turnira. Četiri pogotka postigao je Roberto Bognar, tri puta zabio je Leo Mikić, a po jedan Filip Uremović i Ivan Grgić. 

U posljednjoj utakmici MNK Alabama Mojito bar je rezultatom 5:0 pobijedila Mladež HDZ-a Temeljni ogranak Centar. Dva pogotka postigao je Vjekoslav Čerti, a jednom su strijelci bili Nikola Bulaja, Darko Marić i Fabrio Novak. 

U utorak, 29. prosinca igraju se utamice 7. natjecateljskog dana. Na programu su tri utakmice veterana i četiri utakmice Fonda nagrada. Kod veterana u prvoj utamici igračima Pilane Blatančić treba barem bod za prolaz u četvrtfinalu dok su Luzeri već prošli. U slučaju poraza Pilane Blatančić u drugi krug će ekipa Bećara koja također ima jedan bod ali i prednost nakon penala. 

Ostala dva susreta veterana odlučuju samo o prvom mjestu jer sve ekipe imaju pobjede iz prvih utakmica te su s tri boda osigurali plasman u četvrtfinale. 

U fond nagrada Restoran stari grad mora osvojiti sva tri boda protiv Vinarije Svoboda Stražeman a nakon toga čekati poraz ekipe Vallis Aurea protiv Rubikona u srijedu. U tom slučaju Stari grad i Vallis Aurea imali bi po 4 boda ali Stari grad ima prednost nakon penala iz međusobnog ogleda u 1. kolu. 

Autodijelovi Tokić protiv ekipe Četiri šanka trebaju barem bod za prolaz u četvrtfinale. "Tokići" imaju 4 boda kao i Četiri šanka. U toj skupini MNK Moby dick Batrina ima 5 bodoa ali je odigrao sve tri utakmice. U slučaju neriješenog rezultata dalje bi prošle ekipe Četiri šanka i Autodijelova Tokić jer imaju bolju gol razliku i bolji su u međusobnom ogledu sa Moby dickom. 

Posljednje dvije utakmice fonda nagrada odlučuju isključivo o prvom mjestu u skupini jer su ekipe Pink pantera, Percom dostave plina SB, Azzuro Sibinja i MNK Oriovca ostvarile po dvije pobjede u prva dva kola i imaju maksimalnih 6 bodova. 

 

Ponedjeljak, 28. 12. 2015. – 6. dan

NK Slavonija juniori – Bauštelci B. G. 4:2

MNK Oriovac – MNK Vladorena Pizzeria Mama mia 3:1

Alibi bar – SMC Pleternica 2:2 (5:3)

MNK Legacy – Azzuro Sibinj 1:3

Restoran Stari Grad - Caffe bar Rubikon NG 0:4

NK Parasan Golobrdci – Crna legija 0:5 Varteks 97 – Club Saloon 9:0

MNK Alabama Mojito bar – Mladež HDZ Temeljni ogranak Centar 5:0

 

Utorak, 29. 12. 2015. –7. dan

17,20 Pilana Blatančić – Luzeri OG Majetić Čaglin (Vet)

18,00 Hvidra Požega – Alabama (Vet)

18,40 Krčma Gavran – Kelvin (Vet)

19,20 Restoran Stari grad – Vinarija Svoboda Stražeman

20,00 Autodijelovi Tokić – Četiri šanka

20,40 Pink panter – Percom dostava plina SB

21,20 Azurro Sibinj – MNK Oriovac

 

Srijeda, 30. 12. 2015. – 8. dan

17,20 NK Parasan Golobrdci – Club Saloon

18,00 Crna legija – Varteks 97

18,40 Rampa Spin Valis – Vallis Aurea (Vet)

19,20 Caffe bar Rubikon NG – Vallis Aurea

20,00 Vina Soldo – NK Mladost Pavlovci

20,40 Alibi bar – Bauštelci B. G.

21,20 SMC Pleternica – NK Slavonija juniori

Pročitano 2763 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 29 Prosinac 2015 09:34