Srijeda, 30 Prosinac 2015 01:00

Autodijelovi Tokić izbacili ekipu Četiri šanka

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer su odigrane utakmice 7. natjecateljskog dana. Ekipa Autodijelovi Tokić napravila je najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira i izbacila nositelja skupine 3. ekipu Četiri šanka koja je pod imenom Pizza bar Aureus osvajala turnir 2012. i 2013. godine.

Za Autodijelove Tokić nastupaju igrači županijskog prvoligaša NK Tim osvježenje (Kuzmica). U ekipi Četiri šanka igrali su Bruno Boban, Miroslav Konopek (NK Zagreb), Josip Zeba (NK Segesta), Tomislav Baltić (NK Rudeš) te Josip Martinović i Nikola Zeba, bivši igrači požeške Slavonije koji sada nogomet igraju u Austriji i Njemačkoj.

Igrači Četiri šanka su i poveli u 11. minuti pogotkom Baltića. U 19. minuti Mislav Brnčić postiže pogodak za 1:1 dok je minutu poslije Luka Rotim zabio za 2:1. U posljednjoj minuti Josip Zeba iz penala nije uspio izjednačiti. Njegov prizeman udarac obranio je vratar Siniša Klasić.

Igračima Četiri šanka u ovom susretu za prolaz je bio dovoljan i neodlučen rezultat. Iz te skupine u osminu finala su prošli Autodijelovi Tokić kao prvoplasirana te MNK Moby dick Batrina kao drugoplasirana ekipa.

Odigrana su još tri susreta u fondu nagrada. Restoran Stari grad je očekivano bio bolji od Vinarije Svoboda Stražeman i pobijedio rezultatom  5:1. Pogotke su postigli Dalibor Žafaranić (2), Ivan Lončar, Nikola Čuljak i Mario Marijanović. Počasni pogodak za Vinariju postigao je Igor Bešlić. Igračima Restorana Stari grad za prolaz u osminu finala treba pobjeda Caffe bara Rubikon protiv Vallis Auree u posljednjoj utakmici skupine 1. 

Susret između jakšićkog Pink pantera i slavonskobrodske ekipe Percom dostava plina odlučivao je samo o prvom mjestu u skupini 7. jer su obje ekipe prije ove utamice imale dvije pobjede i osiguran plasman u drugi krug. Percom je pobijedio 1:0 pogotkom Gorana Jurića.

I posljednja utakmica 7. dana odlučivala je o prvom mjestu u skupini jer su Azzuro Sibinj i MNK Oriovac također imali po dvije pobjede u prva dva kola. Ekipa iz Sibinja pobijedila je rezultatom 2:0. Pogotke su postigli Tomislav Topalović i Luka Đerek. 

Prije utakmica u fondu nagrada odigrane su tri utakmice veterana. 

U prvom susretu Pilana Blatančić je rezultatom 3:0 svladala Luzere OG Majetić. Pogotke su postigli Robert Hećimović (2) i Dario Jurčak. Obje ekipe prošle su u drugi krug. Pilana Blatančić kao prva, a Luzeri kao drugoplasirana ekipa skupine 3. Od natjecanja se iz ove skupine oprostila ekipa Bećara. 

Hvidra Požega i Alabama odigrali su neodlučeno 1:1. Povela je Alabama pogotkom Mire Raguža a izjednačio je Stipo Martinović. Nakon penala prednost i prvo mjesto u skupini  2. osigurali su igrači Hvidre ukupnim rezultatom 3:1. Alabama je druga u skupini, a ispala je NK Sloga Trenkovo. 

Krčma Gavran je dobila Kelvin rezultatom 2:1. Pogotke za Krčmu Gavran postigli su Marijan Bakula i Predrag Olšak dok je za Kelvin zabio Dražen Pekčec. Prvo mjesto u skupini 4. osigurali su igrači Krčme Gavran, Kelvin će u četvrtfinale kao drugoplasirani te skupine dok je ispala ekipa Standarda. 

U srijedu, 30. prosinca na rasporedu su utakmice posljednjeg dana prvog kruga natjecanja. Za prvo mjesto su skupini igrat će ekipe Crne legije i Varteksa 97.  

Vallis Aurea za prolaz u ominu finala treba barem bod protiv branitelja naslova Rubikona.

Posljednje dvije utakmice dana također odlučuju o prolazu. Alibi bar mora pobijediti Bauštelce B.G. i nakon toga u posljednjoj utakmici skupine 8. čekati mogući poraz prošlogodišnjeg viceprvaka SMC Pleternice u srazu sa juniorima Slavonije.

Utamice NK Parasan Golobrdci - Club Saloon i Vina Soldo - NK Mladost Pavlovci nemaju rezultatskog značaja jer su te četiri ekipe već ispale.

Odigrat će se i jedna utamica veterana. Rampa Spin Vallis i Vallis Aurea odlučit će o prvom mjestu skupine 1. Obje ekipe imaju po dvije pobjede i već su plasirale u četvrtfinale. 

 

Rezultati - Utorak, 29. 12. 2015. –7. dan

Pilana Blatančić – Luzeri OG Majetić Čaglin 3:0 (Vet)

Hvidra Požega – Alabama 1:1 (3:1p) (Vet)

Krčma Gavran – Kelvin 2:1 (Vet)

Restoran Stari grad – Vinarija Svoboda Stražeman 5:1

Autodijelovi Tokić – Četiri šanka 2:1

Pink panter – Percom dostava plina SB 0:1

Azurro Sibinj – MNK Oriovac 2:0

 

Srijeda, 30. 12. 2015. – 8. dan

17,20 NK Parasan Golobrdci – Club Saloon

18,00 Crna legija – Varteks 97

18,40 Rampa Spin Valis – Vallis Aurea (Vet)

19,20 Caffe bar Rubikon NG – Vallis Aurea

20,00 Vina Soldo – NK Mladost Pavlovci

20,40 Alibi bar – Bauštelci B. G.

21,20 SMC Pleternica – NK Slavonija juniori

 

DRUGI KRUG

Subota, 02. 01. 2016. – 9. dan 

Četvrtfinale veterani

16,20 Prvi skupine 1 – Alabama (A)

17,00 Drugi skupine 1 – Hvidra Požega (B)

17,40 Pilana Blatančić – Kelvin (C)

18,20 Luzeri OG Majetić – Krčma Gavran (D)

Osmina finala Fond nagrada 

19,00 MNK Moby dick Batrina - Prvi skupine 4 (D)

19,50 Prvi skupine 1 - MNK Plamen (A)

20,40 Autodijelovi Tokić – Drugi skupine 4 (C)

21,30 Drugi skupine 1 - MNK Alabama Mojito bar (B)

 

Nedjelja, 03. 01. 2016. – 10. dan 

17,30 A – C (Polufinale Vet)

18,10 B – D (Polufinale Vet)

Osmina finala Fond nagrada 

18,50 Azzuro Sibinj – NK Eminovci (E)

19,40 MNK Oriovac – Caffe bar Vertigo (F)

20,30 Percom dostava plina SB – Drugi skupine 8 (G)

21,20 Pink panter – Prvi skupine 8 (H)

Pročitano 3330 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 30 Prosinac 2015 22:45