Subota, 23 Siječanj 2016 01:00

MNK Elektro dom u polufinalu Županijskog malonogometnog kupa

POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc večeras su odigrane dvije utakmice 2. kola Županijskog malonogometnog kupa.

U susretu dva požeška kluba Elektro dom je s čak 13:0 svladao momčad Vladorene. Četiri pogotka postigao je Luka Rotim, tri puta je strijelac bio Antonio Novinc, dva puta je zabio iskusni Mario Vidović, a po jednom su se u listu strijelaca upisali Matej Božić, Luka Mikić, Stjepan Adžić i Petar Zrakić.

Vladorena je u ovaj susret ušla bez par važnih igrača ali to ne umanjuje zasluženu pobjedu odlične momčadi Elektro doma koja se ovom pobjedom plasirala u polufinale gdje će igrati protiv Alabame (Brestovac) koja je trenutno vodeća momčad 1. Županijske malonogometne lige.

U ligi su prije dva tjedna igrači Elektro doma tijesno poraženi od Alabame rezultatom 4:5, iako su na poluvremenu imali vodstvo od 4:2. Zbog toga treba očekivati neizvjesno i zanimljivo polufinale.

U drugom susretu Birtijca (Šumanovci) je rezultatom 2:1 bila bolja od Coloremajla (Požega). Na poluvremenu je ekipa iz Šumanovaca imala vodstvo od 2:0 pogocima Luke Banića u 3. i Dalibora Vukasa u 13. minuti. Domagoj Kovačević je u 25. minuti smanjio na 2:1 ali u posljednjih 15 minuta utakmice igrači Colora nisu uspjeli postići pogodak za izjednačenje koji bi im donio barem penale.

Posljednje tri minute Color je probao igrati i s igračem više u polju uzvadivši vratara ali je rezultat i nakon 40 minuta ostao 2:1 za Birtijcu koja se tako direktno plasirala u finale jer su voljom ždrijeba u polufinalu njeni igrači slobodni.

U finalu koje je na rasporedu 06. veljače Birtijca će igrati protiv pobjednika susreta između Elektro doma i Alabame koji će se igrati narednog vikenda.

Pročitano 2115 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 23 Siječanj 2016 22:21