Petak, 22 Travanj 2016 02:00

Prijave za Ožujsko kup "Požega 2016" primaju se još 4 dana

POŽEGA - Prijave za Malonogometni turnir Ožujsko kup "Požega 2016" koji će se od 26. do 30. travnja odigrati na Igralištu NK Dinamo u Vidovcima primaju se još četiri dana. Posljednji dan za prijave je ponedjeljak, 25. travnja do 12,00 sati. Poslije toga će biti ždrijebom određene skupine turnira i raspored igranja. Svi voditelji ekipa će o terminima igranja biti obaviješteni u ponedjeljak poslijepodne na kontakt brojeve koje ostave u prijavnici svoje ekipe. 

Za turnir se već prijavilo 26 ekipa, a organizator očekuje oko 40 ekipa. Turnir će biti izuzetno jak jer su već sada na turnir prijavljene jake ekipe iz Požege, Slavonskog Broda, Slatine, Županje i Pitomače.

Ekipe će biti razvrstane u skupine po tri ekipe, a pobjednik skupine plasirat će se u drugi krug odnosno osminu finala. 

Turnir će igrati na novom terenu s umjestnom travom, a bit će organiziran kroz 5 natjecateljskih dana. U utorak, srijedu i četvrtak igrat će utakmice po skupinama. U petak je osmina finala, a u subotu, 30. travnja bit će četvrtfinale, polufinale, utakmica za 3. mjesto i finale. 

Prijave se mogu obaviti putem web aplikacije na službenoj stranici http://kup.ozujsko.com/ i to do najkasnije dan prije početka turnira. Kotizacije za turnir nema.

U prijavi treba navesti: naziv momčadi, ime i prezime, godinu rođenja svih prijavljenih igrača, datum rođenja voditelja ekipe, te kontakt e-mail adresu i broj mobitela. Voditelj ekipe može biti i jedan od igrača, no u tom slučaju on mora biti naveden i kao jedan od igrača u online prijavnici.

Turnir je otvorenog tipa i na njega se mogu prijaviti tvrtke, ustanove, udruge građana i druge neformalne ekipe. Svaka ekipa smije prijaviti najmanje 6 a najviše 10 igrača. Svaka ekipa mora prijaviti i jednog voditelja ekipe koji ne može nastupiti za ekipu ukoliko nije prijavljen i kao igrač. Prijavljeni igrači moraju imati napunjenih 18 godina i moraju biti hrvatski državljani. Prijavljeni igrači ne smiju biti registrirani igrači 1. i 2. HNL i 1. i 2. HMNL u tekućoj sezoni igranja. Svaki igrač smije igrati samo za jednu ekipu i sudjelovati samo na jednom kvalifikacijskom turniru, a igrači se identificiraju neposredno prije utakmice dokumentom sa fotografijom (osobna iskaznica, putovnica, vozačka dozvola). Nastup bez osobne iskaznice (ili zamjenskog dokumenta: putovnica, vozačka dozvola) neće biti odobren pod cijenu igranja jednog ili više pojedinaca do cijele ekipe. Ukoliko dvije ili više ekipa prijave istog igrača, konačna pripadnost određuje se njegovim prvim nastupom tj. tada isti nema pravo igranja za drugu ekipu.

Naknadno prijavljivanje ili promjenu prijavljenih igrača moguće je izvršiti slanjem poruke na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili SMS na broj 095/2345026 i to najkasnije dan prije početka turnira. Svi upiti u svezi prijava mogu se uputiti pismeno na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili SMS porukom na kontakt telefon organizatora 095 234 5026. Evidencija svih prijava bit će vidljiva i na službenoj web stranici turnira.

Turnir Ožujsko kup 2016. odigrava se kroz 12 kvalifikacijskih turnira (Dubrovnik, Novi Marof, Novi Vinodolski, Osijek, Požega, Pula, Rijeka, Split, Zadar i Zagreb - tri turnira).

Turniri se igraju po principu prvi dio natjecanja po skupinama od po tri ekipe. Nakon prvog dijela natjecanja pobjednici skupina i najbolje drugoplasirane ekipe ovisno o broju skupina izvlače se u 16 ili 8 parova koji nastavljaju natjecanje po kup sistemu na ispadanje (jedna utakmica, pobjednik ide dalje).

Pobjednik kvalifikacijskog turnira stječe pravo sudjelovanja na velikom finalnom turniru na kojem će nastupiti svih 12 pobjednika kvalifikacijskih turnira.Finalni turnir održat će se u Dubrovniku, 28. i 29. svibnja.

Ove godine povećane su nagrade na lokalnim turnirima. Prva nagrada je 10.000 kuna i komplet dresova za cijelu ekipu. Druga nagrada je 4.000 kuna, gornji dio dresa za cijelu ekipu i lopta za mali nogomet. Treća nagrada je 2.000 kuna i gornji dio dresa za cijelu ekipu.

Na finalnom turniru prva nagrada je nagradno putovanje za cijelu ekipu u organizaciji putničke agencije, a to će ove godine biti odlazak na jednu utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Drugo mjesto donosi 10 paketa sponzora ukupne vrijednosti 20.000 kuna, a treće mjesto 10 paketa sponzora ukupne vrijednosti 10.000 kuna.

 

Prijavljene ekipe za "Ožujsko kup Požega 2016" do 21. 04. 2016. : 

1. ŽUJINI RATNICI

2. MNK ELEKTRO DOM

3. PINK PANTER

4. STANDARD

5. VALLIS AUREA

6. NK DINAMO VIDOVCI

7. MNK BIRTIJCA

8. ŽUJA JE ZAKON

9. PEKARNA BUKOVLJE

10. GARDENOLO

11. LIMARIJA JANOTA

12. KELVIN

13. MNK PLETERNICA

14. ČIKO TRANSPORT

15. GRANIČAR BUČJE

16. ALLES – ZLATNI LUG

17. MNK BONITA

18. MOJITO BAR INTERNACIONAL

19. MNK SLATINA

20. MNK SKENDEROVCI

21. MNK ALABAMA BRESTOVAC

22. ŽUTA PODMORNICA

23. SPORTALO.HR

24. VIVA

25. GLOBAL

26. KOŠARKAŠKI KLUB POŽEGA

Pročitano 2029 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 22 Travanj 2016 11:06