Srijeda, 12 Listopad 2016 02:00

Prvenstva u Županijskim malonogometnim ligama kreću u nedjelju, 20. studenog 2016.

POŽEGA -  U ponedjeljak, 10. listopada održana je 16. sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije na kojoj je između ostalog donesena i odluka da prvenstvo u 1. i 2. Županijskoj malonogometnoj ligi krene u nedjelju, 20. studenog odnosno tjedan dana poslije završetka jesenskog dijela prvenstva u 1. Županijskoj nogometnoj ligi (13. 11.).

Do kraja ovog mjeseca bit će održan i plenum klubova 1. i 2. ŽMNL na kojem će se klubovi upoznati s Propozicijama i ispuniti prijave za natjecanje nakon čega će se i službeno formirati lige.

U odnosu na prošlu godinu od natjecanja su odustali članovi 2. ŽMNL Bonita (Požega) i Brestovac. U ovoj godini osnovana su i tri nova kluba koji bi se trebali uključiti u natjecanje 2. ŽMNL. To su MNK Legacy (Pavlovci), MNK Autodijelovi Tokić (Požega) i MNK Jakšić. 

Tako bi u novoj sezoni 1. ŽMNL trebalo sudjelovati 9 klubova, a u 2. ŽMNL će se natjecati 8 klubova. 

U 1. ŽMNL trebali bi igrati Alabama (Brestovac), Pleternica, Grabarje, Požega, Elektro dom (Požega), Coloremajl (Požega), Jeronim (Kutjevo), Birtijca (Šumanovci) i Skenderovci. 

U 2. ŽMNL trebali bi se natjecati Vladorena (Požega), Internacional (Kutjevo), Plamen (Požega), Javni prijevoz Legac (Požega), Zarilac, Autodijelovi Tokić (Požega), Legacy (Pavlovci) i Jakšić. 

Utakmice 1. ŽMNL igrat će se u Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc" u Požegi, a susreti 2. ŽMNL u Sportskoj dvorani Osnovne škole Fra Kaje Adžića u Pleternici dok će se utakmice Županijskog malonogometnog kupa igrati i u Požegi i u Pleternici. Službena malonogometna sezona trebala bi završiti do 01. ožujka 2017. godine. 

Izvršni odbor NS PSŽ na istoj sjednici za povjerenika natjecanja i voditelja 1. i 2. ŽMNL imenovao je Juricu Bešlića koji od 2009. godine provodi natjecanja u županijskim malonogometnim ligama. 

 

Pročitano 2033 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 12 Listopad 2016 13:28