Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016 01:00

Ekipa "Autodijelovi Tokić" u 2. kolu 46. MNT "Kutija šibica" poražena od branitelja naslova Caffe bara "Doberman"

ZAGREB - Malonogometaši iz ekipe "Autodijelovi Tokić Požega" jučer su u Dvorani 2 Doma sportova odigrali susret 2. kola na 46. Malonogometnom turniru "Kutija šibica".

Protivnik im je bio najteži mogući odnosno zagrebačka ekipa Caffe bara "Doberman" koja je sa sedam pobjeda u sedam odigranih utakmica osvojila Kutiju 2015 godine i to bez primljenog pogotka uz gol razliku 19:0.

Branitelji naslova ostvarili su sigurnu pobjedu rezultatom 4:0, a Autodijelovi Tokić su pružili dostojan otpor i do 11. minute držali nulu. Tada je iskusni Igor Mostarlić postigao pogodak za 1:0, a tri minute kasnije Bojan Kubović povisio je na 2:0. Do 36 minute rezultat se nije mijenjao, a tada su u jednoj minuti igrači Dobermana preko Mislava Baneka i Mostarlića postigli još dva pogotka i postavili konačnih 4:0. Branitelju naslova to je bio prvi nastup na ovogodišnjem turniru jer su u 1. kolu bili slobodni dok su "Tokići" u 1. kolu s uvjerljivih 9:0 svladali ekipu "Žitnjak".

Za Autodijelove Tokić na Kutijiu su igrali Marko Banožić, Mislav Brnčić, Josip Banožić, Benjamin Banožić, Tomislav Banožić, Luka Rotim, Luka Šporčić, Tomislav Žuljević, Josip Novak i vratar Siniša Klasić. Vodio ih je Josip Barišić.  

Za Caffe bar Doberman igrali su Goran Malogorski, Korab Morina, Dino Kovač, Jakov Grcić, Igor Mostarlić, Kristijan Postružin, Matija Capar, Franko Bilić, Igor Leskovar, Mislav Banek, Bojan Kubović i Luka Perić. 

 

(Foto : Sportske novosti) 

 

Pročitano 2493 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016 16:50