Subota, 24 Prosinac 2016 01:00

Autodijelovi Tokić otvorili turnir uvjerljivom pobjedom nad Darmopil Instalacijama rezultatom 8:0

POŽEGA – U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je odigrano 7 utakmica 3 natjecateljskog dana 26. Božićnog malonogometnog turnira „Požega 2016“. Na programu je bilo 8 utakmica ali jedna nije odigrana jer se igrači MNK Moby dick Batrina nisu pojavili u predviđeno vrijeme (21,20) pa je njihov protivnik ekipa Helda Trgovina građevinskog materijala svoj prvi susret na turniru dobila rezultatom 3:0 bez borbe.

Treći dan otvorio je prošlogodišnji finalist ekipa novogradiškog Caffe bara Rubikon koja je rezultatom 4:1 dobila ekipu Play fitness Nekretnine Kvart. Pogotke za ekipu dvostrukog osvajača požeškog turnira (2001., 2014.) postigli su Nikola Eller (2), Matej Ivanović i Dario Terzić koji je prošle godine bio najbolji strijelac turnira sa 9 postignutih pogodaka. Jedini pogodak za Play fitness Nekretnine Kvart postigao je Luka Banić.

Igrači ekipe NK Slavonija juniori su prvog dana poraženi od Vinarije Svoboda Stražeman, a jučer su u 2. kolu svladali Prvču rezultatom 5:0. Pogotke za ekipu trenera Nevia Berdija postigli su Ivan Smojvir (2), Marko Karačić, Kristijan Kelebuda i Josip Škoda.

Jakšićki Pink panter je rezultatom 5:2 svladao Javni prijevoz Legac Pehare Pismoreklam čija je ekipa imala vodstvo od 0:2 pogocima Dine Dragičevića u 7. i Ivana Vitenberga u 9. minuti. Već do poluvremena je Pink panter izjednačio pogocima Daria Subotića u 11. te Jurice Marčinkovića iz penala u 15. minuti. U nastavku susreta Marčinković je svojim drugim pogotkom u 17. minuti doveo svoju ekipu u vodstvo, a pred kraj utakmice su Bruno Golić u 27. i Domagoj Kovačević u 29. minuti samo potvrdili pobjedu Pink pantera koji na ovom turniru ima velike ambicije.

U dvoboju dvije brodske ekipe sastali su se nositelj skupine 5. ekipa Percom dostava plina SB i podnositelj iste skupine MNK Oriovac. U zanimljivoj i tvrdoj utakmici slavili su igrači Percoma pogotkom Gorana Jurića u 22. minuti. Ekipu Percoma predvodi legenda požeškog turnira Mario Petrović koji i sa 40 godina na leđima igra kao u najboljim danima i na terenu je jednako dobar kao i njegovi puno mlađi suigrači.

Sličnu utakmicu koja je završila istim rezultatom odigrale su i ekipe Caffe bara Verrtigo i Klape. Iako se očekivala lagana pobjeda Vertiga koji je prošle godine igrao finalnu večer i osvojio 4. mjesto igrači Klape su bili ravnopravan protivnik te je susret odlučio Mato Marčetić tek dvije minute prije kraja.

PVC Stolarija Plastival je rezultatom 4:2 svladala Mladež HDZ –a Temeljni ogranak Centar. Pogotke za Plastival postigli su Renato Nović (2), Luka Mikić i Mislav Garić dok su za Mladež HDZ-a TO Centar strijelci bili Ivan Mautner i Ivan Japarić.

U posljednjem susretu 3. dana Autodijelovi Tokić su s uvjerljivih 8:0 svladali Darmopil Instalacije. Očekivao se neizvjestan susret jer su Darmopil Instalacije sastavljene većinom od igrača Nogometnog kluba Kaptol, ali su „Tokići“ unatoč tome što su dva sata ranije igrali na turniru u Lipiku ostvarili visoku pobjedu i najavili velike stvari na ovogodišnjem izdanju požeškog turnira iako su i prošle godine ostvarili solidan rezultat plasmanom u četvrtfinale gdje su zaustavljeni od ekipe Vallis Aurea koja je poslije i osvojila turnir. Pogotke za Autodijelove Tokić postigli su Tomislav Žuljević (4), Mislav Brnčić (2) i Luka Rotim (2).

Turnir se nastavlja u ponedjeljak, 26. prosinca kada će se odigrati četiri utakmice prvog kola veteranskog turnira i četiri utakmice drugog kola turnira u fondu nagrada.

 

Rezultati utakmica 3. dana (Petak, 23. 12. 2016.) :

Caffe bar Rubikon NG – Play fitness Nekretnine Kvart 4:1 1

NK Slavonija juniori – Prvča 5:0

Pink panter – Javni prijevoz Legac Pehari pismoreklam 5:2

Percom dostava plina SB – MNK Oriovac 1:0

Caffe bar Vertigo – Klapa 1:0

Mladež HDZ-a Temeljni ogranak Centar – PVC Stolarija Plastival 2:4

Helda Trgovina građevinskog materijala – MNK Moby dick Batrina 3:0 bb

Autodijelovi Tokić – Darmopil Instalacije 8:0

 

Raspored utakmica 4. dana - Ponedjeljak, 26. 12. 2016. :

16,40 Pilana Blatančić – Blic Interijeri Pleternica (Vet.)

17,20 Disco bar Platinum - Trenkovo (Vet.)

18,00 Kelvin – Vallis Aurea I (Vet.)

18,40 Alabama – Vallis Aurea II (Vet.)

19,20 Klapa – Kutjevo (4)

20,00 Helda Trgovina građevinskog materijala – Auto Robi (3)

20,40 Pizza bar Aureus Caffe bar Samson – NK Slavonija juniori (2)

21,20 Autodijelovi Tokić – Stari fenjeri (6)

Pročitano 3934 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 28 Prosinac 2016 09:27