Četvrtak, 02 Veljača 2017 01:00

MNK Plamen (Požega) i MNK Jakšić u finalu Županijskog malonogometnog kupa

POŽEGA/PLETERNICA - U finale Županijskog malonogometnog kupa plasirali su se MNK Plamen (Požega) i MNK Jakšić. U 2. kolu Plamen je svladao prošlogodišnjeg finalista Birtijcu (Šumanovci), dok je Jakšić bio bolji od Kutjeva. Autodijelovi Tokić su dobili susret 2. kola protiv Zarilca rezultatom 3:0 bez borbe jer Zarilac nije mogao skupiti dovoljno igrača.

U polufinalu Jakšić je rezultatom 5:3 svladao Autodijelove Tokić dok je Plamen voljom ždrijeba bio slobodan. Finale Županijskog malonogometnog kupa odigrat će se u nedjelju, 12. veljače u 12,20 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi. 

Jakšić je mali favorit u ovom susretu pogotovo nakon što je u zimskom prijelaznom roku u njihove redove iz Vladorene prešao Alen Solina najbolji strijelac 2. Županijske malonogometne lige koji je već u svom prvom nastupu sa 3 pogotka protiv Kutjeva u 2. kolu kupa pokazao da će biti veliko pojačanje. Glavni igrač Jakšića u nedavnom osvajanju naslova prvaka 2. ŽMNL i plasmanu u finale kupa je Domagoj Kovačević koji je u polufinalu protiv Autodijelova Tokić postigao 3 pogotka, a uz njega važne uloge imaju i Stipo Jakešević, Josip Raguž i Maurizio Rezo. 

S druge strane Plamen je ove sezone bio četvrti u 2. ŽMNL i također ima solidnu ekipu koju predvodi Josip Šipura. Na golu je iskusni vratar Mijo Jozić, a u sastavu su između ostalih i odlični mladi igrači Matej Šipura, Bruno Golić i Josip Zaler. 

Prije finala Županijskog malonogometnog kupa bit će uručeni trofeji najboljim strijelcima 1. i 2. ŽMNL, Krešimiru Vidoviću i Alenu Solini. 

 

Rezultati 2. kola : 

Jakšić - Kutjevo 6:1 (Alen Solina 3, Maurizio Rezo 2, Domagoj Kovačević / Josip Budimir)

Plamen - Birtijca 3:2 (Bruno Golić, Matej Šipura, Josip Šipura / Dubravko Soldo, Dalibor Vukas)

Autodijelovi Tokić - Zarilac 3:0 bb

 

Rezultati polufinala : 

Autodijelovi Tokić - Jakšić 3:5 (Mislav Brnčić 3 / Domagoj Kovačević 3, Stipo Jakešević, Josip Raguž)

Plamen - slobodan

Pročitano 2450 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 02 Veljača 2017 14:05