Nedjelja, 01 Veljača 2015 01:00

Izvučeni parovi 2. kola Županijskog malonogometnog kupa

POŽEGA - Za vrijeme odigravanja 8. kola 2. Županijske malonogometne lige izvučeni su i parovi 2. kola Županijskog malonogometnog kupa. Sastaju se Birtijca - Zarilac, Vladorena - Internacional, Tornado - Coloremajl i Pleternica - Grabarje.

U drugom kolu kupa slobodan je Plamen.

Utakmice kupa će se igrati u nedjelju, 08. veljače u Požegi dok će se utakmica Pleternica - Grabarje odigrati dan prije, u subotu, 07. veljače u Pleternici.

Prije početka te utakmice tajnik Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije Marijan Rudež uručit će pehar za prvo mjesto 2. ŽMNL igračima MNK Pleternice.  

U 1. kolu kupa odigrane su samo četiri utakmice dok su u četiri utakmice klubovi prošli dalje bez borbe. U 1. kolu slobodan je bio Zarilac. 

Tornado je dobio Javni prijevoz Legac rezultatom 9:4, Vladorena je bila bolja od Botagoga sa 7:5 dok je Pleternica pobijedila Skenderovce sa 6:1. U posljednjoj utakmici 1. kola Internacional je dobio Alabamu sa 4:3. 

U susretima koji nisu odigrani dalje su prošli Birtijca (protiv Papuka), Plamen (protiv Caffe bara Jack), Coloremajl (protiv Komušine) i Grabarje (protiv Brestovca). Ti klubovi su utakmice dobili bez borbe jer su njihovi protivnici odustali od natjecanja u kupu ili nisu došli u predviđeno vrijeme na utakmicu. 

 

Pročitano 1850 puta