Ponedjeljak, 10 Siječanj 2022 05:53

Kadeti Škole nogometa Batrina osvojili naslov pobjednika 30. BMNT "Požega 2021"

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je tijekom 8. natjecateljskog dana održana završnica Turnira mladeži koji se igrao u sklopu 30. Božićnog malonometnog turnira "Požega 2021".

U kategoriji kadeta natjecalo se 10 ekipa, a u finalu su se sastali Restoran Marta i Škola nogometa Batrina. Marta je povela u 23. minuti kada je Ivan Bezjak zabio za 1:0. U 28. minuti iz kaznenong udarca s 10 metara izjednačio je Jakov Ivančan. Igrači ŠN Batrine zabili su dva penala, a Marta je promašila oba pa je prvo mjesto pripalo Batrini. 

Za Školu nogometa Batrina prvo mjesto osvojili su : Petar Prša, Luka Dujić, Leon Bošković, Antonio Mladinović, Dominik Pavlović, Jakov Ivančan i Gabrijel Livić, Vodio ih je iskusni trener Željko Renka koji sa svojim ekipama dugi niz godina nastupa na požeškom turniru mladeži. Škola nogometa Batrina  nastupila je u svih 5 uzrasnih kategorija, a osvojila je jedno prvo mjesto, dva druga (mlađi i stariji pioniri) i jedno treće mjesto (limači) dok su početnici svoj nastup završili u četvrtfinalu.  

U susretu za 3. mjesto ekipa Žuja je pobijedila Zadrugu rezultatom 3:2 (2:1).

Najbolji strijelac turnira je Filip Bojić (Žuja) sa 9 pogodaka, za najboljeg vratara izabran je Petar Prša (ŠN Batrina) dok je za najboljeg igrača proglašen Jakov Ivančan (ŠN Batrina). 

Pehare i medalje svim ekipama kao i trofeje najboljim pojedincima ispred organizatora Požeškog športskog saveza uručio je glavni tajnik Željko Mitrović. 

 

Nedjelja, 09. 01. 2022. – 8. dan - Završnica Turnira mladeži 

Utakmica za 3. mjesto :

Zadruga : Žuja 2:3 (Žarko Dominik Jakovljević, Leon Kaurin / Filip Bojić 2, Jakov Jurčić) 

Finale :

Restoran Marta – Škola nogometa Batrina 1:1 (1:3p) (Ivan Bezjak / Jakov Ivančan)

Pročitano 918 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 10 Siječanj 2022 09:40