Četvrtak, 05 Siječanj 2023 00:59

U veteranskom finalu 31. BMNT "Požega 2022" igrat će ekipe Wiener osiguranja i Alabame

POŽEGA - Nakon što su jučer odigrane polufinalne utakmice poznati su finalisti 31. Božićnog malonogometnog turnira "Požega 2022" u kategoriji veterana.

U petak, 06. siječnja s početkom u 20,30 sati bit će to repriza prošlogodišnjeg finala jer su ponovno finalisti ekipe Wiener osiguranja i Alabame. Tada je finale završilo rezultatom 3:1 (1:0) za Wiener osiguranje koje je tako osvojilo svoj prvi naslov pobjednika turnira u Požegi. Sigurno je da će u novom dvoboju ove dvije ekipe Alabama pokušati uzvratiti za taj poraz i nakon pet godina doći do nove titule. Alabama je osvojila 27. BMNT "Požega 2017", a to je njenim igračima bio također prvi naslov pobjednika turnira nakon što su godinama imali mnogo uspjeha u Malonogometnoj ligi veterana Požega dok na Božićnom turniru nisu nikako mogli doći do samog kraja. 

Prvo polufinale odigrali su igrači Wiener osiguranja i Autodijelova Barišić, a nakon 30 minuta igre rezultat je bio 1:1 (1:0). Wiener je poveo pogotkom Ivana Abramovića u 5, minuti, a izjednačio je Miroslav Papak u 20. minuti. U izvođenju penala bolji su bili igrači Wienera koji su slavili ukupnim rezultatom 3:1. Kod Wienera penale su zabili Tomislav Topalović i Domagoj Ivanagić dok je kod "Barišića" siguran bio samo Ivan Sesar. Vjekoslav Čerti je pogodio gredu dok je udarac Ivice Andričića završio preko gola. 

U drugom polufinalu nije bilo toliko uzbuđenja jer su igrači Alabame uvjerljivo slavili protiv Rampe COR rezultatom 6:2 (3:1). Već u prvoj minuti Alabama je povela pogotkom Jurice Bešlića, a prednost je u 6. minuti povećao Ninoslav Parmaković pogotkom za 2:0. Krešimir Brkić je u 10. minuti zabio za 3:0, a malu nadu Rampi donio je u 12. minuti Krešimir Miškulin pogotkom iz slobodnog udarca sa 10 metara za 3:1. Mile Pavelić je vratio Alabami 3 pogotka prednosti kada je u 17. minuti zabio za 4:1. Krunoslav Prpić je u 22. minuti zabio za 4:2, a nakon toga su Jurica Bešlić u 24. i Krešimir Brkić u 27. minuti zabili za na kraju uvjerljivu pobjedu Alabame. Na samom početku utakmice teže se ozlijedio jedan od najvažnijih igrača Rampe Eduard Pavičić što je sigurno bio veliki hendikep za tu ekipu u ovom polufinalu.  

 

RASPORED I REZULTATI UTAKMICA - VETERANI

Srijeda, 04. 01. 2023. – 8. dan

Polufinale veterani

Wiener osiguranje - Autodijelovi Barišić 1:1 (3:1 penali)

Rampa COR - Alabama 2:6 

 

Petak, 06. 01. 2023. – 10. dan

19,00 Utakmica za 3. mjesto : Autodijelovi Barišić - Rampa COR 

20,30 Finale : Wiener osiguranje - Alabama 

 

 

POREDAK STRIJELACA - VETERANI

7 pogodaka 

Jurica Bešlić (Alabama)

 

5 pogodaka 

Tomislav Topalović (Wiener osiguranje)

 

4 pogotka

Krešimir Brkić (Alabama), Tomislav Čakalić (Autodijelovi Barišić), Mario Vidović (Kelvin)

 

3 pogotka

Mile Pavelić (Alabama), Hrvoje Wdovjak (Moby dick Batrina)

 

2 pogotka

Ninoslav Parmaković (Alabama), Rajko Mijatović (Viševice gradnja), Goran Bošnjak (MNK Tehničar), Ivica Andričić, Vjekoslav Čerti (Autodijelovi Barišić), Mario Darmopil (Kelvin), Mario Jakovac (HVIDR-a), Eduard Pavičić, Krunoslav Prpić (Rampa COR)

 

1 pogodak

Marko Vrdoljak, Kristijan Lovrić, Ivan Abramović (Wiener osiguranje), Darko Pandžić (Alabama), Tomislav Vukoja, Josip Sadilek, Mario Borevac, Ivan Sesar, Miroslav Papak (Autodijelovi Barišić), Krešimir Miškulin, Zdravko Novak (Rampa COR), Boris Tilinger (Standard), Željko Metlar, Borislav Jukić, Željko Vidmar (Vallis Aurea), Vencel Karačić (HVIDR-a), Pero Vidović (No name), Dario Predojević, Krunoslav Bošković, Goran Abramović, Marijan Mihaljević (Moby dick Batrina), Mario Engelmann, Štefo Odobašić (Kelvin), Mišo Hodak (Tehničar)

Pročitano 851 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 05 Siječanj 2023 10:25