Ponedjeljak, 18 Prosinac 2023 14:51

Poznati su nositelji i podnositelji skupina u seniorskoj i veteranskoj kategoriji 32. Božićnog malonogometnog turnira "Požega 2023"

POŽEGA - Prijave za seniorsku kategoriju na 32. Božićnom malonogometnom turniru "Požega 2023" završile su još u četvrtak, 14. prosinca odnosno kada su se prijavile 32 ekipe koliko je predviđeno Propozicijama natjecanja. 

Izvlačenje skupina je u utorak, 19. prosinca u 18,00 sati u hodniku Sportske dvorane Tomislav Pirc. Temeljem rezultata na prošlim turnirima određeni su nositelji i podnositelji skupina.

Prošlogodišnji četvrtfinalisti su nositelji skupina. Ekipe koje su osvojile prva četiri mjesta su standardno postavljeni nositelji. Branitelj naslova, ekipa COR d.o.o. je nositelj skupine 1., a finalist Caffe bar Samson nositelj skupine 8. Osvajač 3. mjesta Play Fitness je nositelj skupine 5, a Prvča koja je bila četvrtoplasirana je nositelj skupine 4. 

Ekipe koje su prošle godine svoj nastup završile u četvrtfinalu su nositelji preostalih skupina. To su Caffe bar Vertigo, MNK Autodijelovi Barišić I, CB La Gazzetta - AS Jurić i Platinum & Gloria. Ždrijebom će se odlučiti koja od tih ekipa ide za nositelja skupine 2., 3., 6. i 7.

Određeno je i 8 podnositelja koje će voljom ždrijeba biti raspoređene u jednu od osam skupina. To su DT Logistika, MNK Autodijelovi Barišić II, Mandarine Požega - OPG Tomislav Markota, Autoservis Gile, Darmopil Instalacije, Caffe bar Avangard NG,  AC Vuko SB i Elite Academy. 

Kod veterana prijavilo se 12 ekipa koje će biti raspoređene u četiri skupine po 3 ekipe, a nositelji i podnositelji također su određeni na temelju prošlogodišnjih rezultata. Branitelj naslova, ekipa Wiener osiguranja je nositelj skupine 1, a finalist Alabama nositelj skupine 4. Trećeplasirana ekipa Autodijelova Barišić je nositelj skupine 3., a Rampa COR koja je bila četvrta je nositelj skupine 2. 

Podnositelji skupina su prošlogodišnji četvrtfinalisti, a to su ekipe Kelvin, MNK Moby dick Batrina, Vallis Aurea i HVIDR-a. Te ekipe će ždrijebom biti raspoređene u svoje skupine. 

Pročitano 1066 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Prosinac 2023 14:52