Subota, 23 Prosinac 2023 14:57

HRnogomet od ove godine uživo prati utakmice 32. Božićnog malonogometnog turnira "Požega 2023"

POŽEGA - Božićni malonogometni turnir u Požegi već je dugi niz godina glavno mjesto okupljanja u Zlatnoj dolini u ovo blagdansko vrijeme, organizatori se trude učiniti ga što boljim iz godine u godinu, a da im ide od ruke govori sam broj ekipa koje na njemu sudjeluju.

Prepoznali su to i iz aplikacije HRnogomet, pa će svi oni koji ne mogu biti u Grabriku uživo pratiti sve što se događa na terenu u seniorskoj i veteranskoj kategoriji.

Čak 109 ekipa prijavilo se za ovogodišnje 32. izdanje slavonske “Kutije”, bilo bi ih i više da u seniorskoj kategoriji broj ekipa nije ograničen na njih 32, ove godine su mjesta popunjena u rekordnom roku, čak pet dana prije isteka prijava. 

HRnogomet je aplikacija za praćenje nogometnih rezultata uživo, od najnižih liga do 1. HNL, u realnom vremenu na svom dlanu uz HRnogomet možete pratiti svoje omiljene klubove. Možete na HRnogometu pratiti i nekoliko najboljih turnira u državi, među njima i požeški Božićni malonogometni turnir.

Sistem je identičan kao i kod svih liga, na popisu u turnirima ćete pronaći BMNT Požega seniori i veterani, dodajte ga među favorite i dobivajte obavijesti o svemu što se događa u ove dvije kategorije.

Podsjetimo, već danas, u subotu 23. prosinca kreću prve utakmice, nakon što u dopodnevnim satima obnovljeni parket Grabrika “zagriju” mlađe kategorije, od 16,00 kreću veterani, turnir kao i uvijek otvara branitelj naslova Wiener osiguranje kojem će protivnik biti MNK Birtijca, a od 18,00 za otvaranje seniorskog turnira prava poslastica, branitelj naslova Cor d. o. o. protiv polufinalista Elite Academy - Caffe bar Mačak!

Definitivno se isplati biti u dvorani, a za one koji to ne mogu tu je HRnogomet!

(sportalo.hr)

Pročitano 319 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 23 Prosinac 2023 15:15