Nedjelja, 07 Siječanj 2024 22:02

Ekipa "Sedmerac" osvojila 32. Božićni malonogometni turnir "Požega 2023" u kadetskoj kategoriji

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u subotu, 06. siječnja 2024. su odigrane utakmice završnice 32. Božićnog malonogometnog turnira "Požega 2023" koji je kroz 11 natjecateljskih dana od 23. 12. 2023. do 06. 01. 2024. održan u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod generalnim pokroviteljstvom Grada Požege.

Na Turniru mladeži koji je održan kroz 10 natjecateljskih dana odigrano je ukupno 125 utakmica, a organizator je kao i svake godine nagradio dvije mlađe kategorije da svoje finalne utakmice odigraju u sklopu završne večeri glavnog turnira kako bi svoje malonogometne vještine mogli prezentirati pred punim tribinama. Nakon što je od 9,00 do 15,30 sati odigrano 8 utakmica završnice Turnira mladeži od 19,30 sati na parket Grabrika izašli su pioniri, a nakon njih od 20,15 sati u finalu kadetskog turnira pred oko 1400 gledatelja istrčali su igrači MNK Autodijelovi Barišić i ekipa pod nazivom Sedmerac.

Već u prvoj minuti Mihael Kapraljević doveo je svoj Sedmerac u vodstvo od 0:1, a konačnih 0:2 postavio je Vito Papac u 24. minuti. "Barišići" su u zapisniku imali 11 igrača, a Sedmerac je imao 7 kao i na svakoj svojoj utakmici na ovom turniru.

Za Sedmerac su prvo mjesto osvojili Josip Gašprović, Vito Papac, Dominik Mesić, Domagoj Mesić, Mihael Kapraljević, Lovro Šimunović i vratar Ivan Soldić s voditeljom ekipe Ilijom Soldićem na klupi. 

Najbolji strijelac turnira sa 8 pogodaka u 5 odigranih utakmica je Filip Bojić (MNK Autodijelovi Barišić) koji je i treći strijelac seniorskog turnira sa 7 pogodaka za svoju ekipu Žuja u 3 odigrane utakmice u skupini. Za najboljeg vratara izabran je Ivan Soldić iz ekipe Sedmerac dok je njegov suigrač Mihael Kapraljević proglašen najboljim igračem. Mihael je i drugi strijelac kadetskog turnira sa 5 pogodaka koliko je postigao i Lovro Matoš iz ekipe Ikone. Pehare i medalje finalistima kao i trofeje najboljim pojedincima uručio je predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović.

U dopodnevnom terminu odigana je utakmica za 3. mjesto u kojoj su Ikone rezultatom 2:0 bili bolji od Colosseuma. Pehare i medalje ekipama koje su osvojile 3. i 4. mjesto ispred organizatora Požeškog športskog saveza uručio je glavni tajnik Željko Mitrović. 

 

Subota, 06. 01. 2024. - 10. dan 

Utakmica za 3. Mjesto Kadeti : Colosseum - Ikone 0:2 (Roko Raguž, Donatt Tomas)

Finale Kadeti : MNK Autodijelovi Barišić - Sedmerac 0:2 (Mihael Kapraljević, Vito Papac) 

 

.POREDAK STRIJELACA - KADETI

8 pogodaka

Filip Bojić (MNK Autodijelovi Barišić)

 

5 pogodaka

Lovro Matoš (Ikone), Mihael Kapraljević (Sedmerac)

 

4 pogotka

Donatt Tomas, Roko Raguž (Ikone)

 

3 pogotka

Filip Kasapić (MNK Autodijelovi Barišić), Drago Marković (Ikone), Dominik Mesić (Sedmerac), Luka Tepurić (NK Hajduk Pakrac), Drago Marković (Ikone)

 

2 pogotka

Mario Žilić (NK Hajduk Pakrac), Domagoj Mesić, Vito Papac (Sedmerac), Danijel Subotić, Rafael Lubar (MNK Autodijelovi Barišić), Ivan Ušćebrka (Colosseum), Ivan Veletić (NK Dinamo Vidovci Dervišaga)

 

1 pogodak

Matej Škvorc, Patrik Dumančić, Mateo Mršić, Marko Dragišić, Danijel Mabić (NK Dinamo Vidovci Dervišaga), Robert Tomanović, Karlo Pranjić, Nikola Oršulić, Danijel Majstorović (NK Kaptol), Ante Zeba, Matej Maglica (Ikone), Petar Balog, Noa Čačić (MNK Autodijelovi Barišić), Borna Stipić (NK Budućnost Rešetari), Ivan Prpić, Matija Dražetić (NK Kutjevo), Ante Romić (NK Papuk Velika), Lovro Šimunović, Josip Gašparović (Sedmerac), Luka Fuček (CL Tehničari), Filip Pavlović (Colosseum), Dominik Blažević (NK Požega), Jan Paukner, Filip Pavlović (Colosseum)

 

(Foto : Marko Karačić)

 

 

Pročitano 495 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 09 Siječanj 2024 09:48