Ponedjeljak, 12 Listopad 2015 02:00

Pobjede kadeta i juniora ŠNK Slavonije protiv Višnjevca

POŽEGA - U 5. kolu juniori Slavonije iz Požege ugostili su Višnjevac i uvjerljivo ih porazili s 4:0, te ostvarili treću pobjedu. Pogotke su postigli Smojvir 2, Banić 1 i auto-gol.

Kadeti Slavonije protiv Višnjevca također su uvjerljivo pobijedili s 3:0, te došli do četvrte pobjede, i nalaze se u vrhu ljestvice.

Pogotke su postigli: Lojber 2 i Majetić 1.

Juniori Slavije iz Pleternice ugostili su Đakovo-Croatiju iz Đakova i minimalno su slavili s 3:2. Pogotke postigli: D. Bognar 2 i Starčević 1.

Kadeti Slavije protiv istog protivnika minimalno su poraženi s 2:1, te doživjeli prvi poraz, nakon četiri pobjede, ali se i nadalje drže u vrhu ljestvice. Jedini pogodak postigao je Šinko.

U 5. kolu stariji pioniri Slavonije gostovali su kod jakog Osijeka i očekivano poraženi s 2:0, uz dobar otpor prvoligašu.

Mlađi pioniri Slavonije protiv vršnjaka iz Osijeka također su odigrali odlično te su minimalno poraženi s 1:0, i unatoč porazu nalaze se pri vrhu ljestvice.

U županijskom derbiju stariji pioniri Hajduka iz Pakraca ugostili su Slavije iz Pleternice i ostvarili uvjerljivu pobjedu sa 6:1, te došli do pete pobjede, s kojom i nadalje drže vrh ljestvice.

Pogotke za odlične Pakračane postigli su: Grgić, Grubišić, Krpan, F. Vuić, M. Vuić i Kolar.

Mlađi pioniri Hajduka iz Pakraca protiv vršnjaka iz Pleternice minimalno su slavili s 2:1, te došli do treće pobjede, s kojom se nalaze u sredini ljestvice.

Oba pogotka postigao je odlični Ibrahimi, a za Slaviju Matanić.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

Pročitano 1481 puta