Petak, 30 Listopad 2015 01:00

Uvjerljive pobjede starijih i mlađih pionira Slavonije protiv Hypo limača u 8. kolu Kvalitetne lige mladeži

POŽEGA - U 9. kolu juniori i kadeti Slavonije iz Požege gostovali su kod neugodne Marsonije iz Slavonskog Broda i odigrali neodlučeno.

Juniori Slavonije odigrali su 0:0, unatoč isključenog igrača, te ostali na pet pobjeda, uz dvije neodlučene, i dva poraza, i nalaze se u vrhu ljestvice. Mora se istaknuti da je ekipa Marsonije iz šest susreta imale sve pobjede, i da joj je ovo prva neodlučena.

Kadeti Slavonije protiv vršnjaka također su odigrali neodlučeno 1:1, te ostali na sedam pobjeda, i također se nalaze u vrhu ljestvice. Jedini pogodak postigao je ponovno odlični Lojber.

Juniori i kadeti Slavije iz Pleternice trebali su gostovati kod Hypo Limača iz Osijeka, ali su susreti odgođeni.

U 8. kolu stariji pioniri Slavonije ugostili su Hypo Limač iz Osijeka i ostvarili uvjerljivu pobjedu sa 7:0, i nalaze se na trećem mjestu. U odličnoj utakmici pogotke su postigli: izvrsni Ronaldo Hodak s 3, te preuzeo prvo mjesto na ljestvici strijelaca s 13 pogodaka. Jambrešić je dao 2, a Bočkaj i Soldo po 1.

Mlađi pioniri Slavonije protiv vršnjaka iz Osijeka uvjerljivo su slavili s 5:1, te ostvarili četvrtu pobjedu s kojom se nalaze se pri vrhu ljestvice. Pogotke su postigli: Ivanešić 2, Milosavljević, Đaković i Šupljak po 1.

Stariji pioniri Slavije ugostili su Marsoniju iz Slav. Broda i minimalno poraženi s 1:0.

Mlađi pioniri Slavije protiv vodeće ekipe iz Slav. Broda uvjerljivo su poraženi s 8:1. Jedini pogodak ponovno je postigao Matanić.

U derbiju stariji pioniri Hajduka iz Pakraca gostovali su kod Osijeka i odigrali neodlučeno 1:1, te prepustili vrh ljestvice Slogi iz Nove Gradiške, koja sada ima 2 boda više. Gol za Pakračane postigao je Grubišić.

Mlađi pioniri Hajduka iz Pakraca protiv vršnjaka iz Osijeka očekivano su uvjerljivo poraženi s 4:0, te se nalaze u sredini ljestvice.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

Pročitano 1456 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 30 Listopad 2015 12:10