Subota, 31 Listopad 2015 01:00

Pobjede Dinama i Croatie u 10. kolu 1. ŽNL

POŽEGA - Danas su odigrane sve utakmice 10. kola 1. Županijske nogometne lige. 

U susretu dva požeška kluba Dinamo (Vidovci) je pobijedio danas Požegu na njenom terenu rezultatom 1:2. Gosti su poveli pogocima Fabria Novaka i Franje Kolomaza. U drugom dijelu puno bolja igra domaćih koji su smanjili rezultat pogotkom Ivana Andrijevića nakon dobre asistencije Josipa Drežnjaka. Iako je Požega do kraja utakmice napadala i tražila izjednačenje igrači Požege nisu stvorili pravu priliku kojom bi ugrozili vratara Ivana Majetića.

Croatia je na svom igralištu Grabovac u Mihaljevcima s minimalnih 1:0 svladala BSK Buk. Krunoslav Kahanek je dvadesetak minuta prije kraja iz jedanaesterca pogodio vratnicu. U posljednjim trenucima utakmice Josip Kajan je probio bok i dobro centrirao a Alen Solina pogotkom glavom donosi domaćima sva tri boda.

Lider prvenstva Sloga (Trenkovo) je u Gradcu s visokih 0:4 svladala domaći Slaven. Pogotke su postigli Ivan Matanović, Mirko Pilić i Tomislav Zelenika uz jedan autogol domaćih igrača.

U Velikoj su Papuk i Kutjevo odigrali neodlučeno, 1:1. Domaći su na početku imali nekoliko dobrih prilika koje nisu iskoristili. Kazna je stigla pogotkom Jurice Kljajića za vodstvo Kutjevčana. U drugom dijelu pogotkom Josipa Zvekića Veličani su došli do zasluženog boda. 

U Pavlovcima je domaća Mladost odigrala 0:0 protiv Jakšića. Priliku za sva tri boda imao je domaći napadač Stjepan Adžić koji nije realizirao jedanaesterac.

U noćnoj utakmici u Kuzmici Tim osvježenje je bilo bolje od Kaptola rezultatom 2:0. Pogotke su postigli Ivo Papak i Josip Barišić. 

Kolo prije kraja prvog dijela prvenstva u vodstvu je Sloga sa 23 boda.

Drugo je Tim osvježenje sa 22 boda. 

Treća je Croatia sa 19, a četvrti Dinamo sa 17 bodova. 

Kutjevo je peto sa 15 bodova. 

Šesti je Jakšić sa 13, a sedmi Slaven sa 12 bodova. 

Na osmom mjestu je Kaptol sa 11 bodova koliko ima i BSK Buk na devetom mjestu. 

Mladost je deseta sa 9 bodova. 

Na jedanaestom mjestu je Papuk sa 7 bodova. 

Na posljednjem, dvanaestom mjestu je Požega sa 6 bodova. 

U posljednjem jesenskom kolu koje se igra u nedjelju, 08. studenog s početkom u 14,00 sati sastaju se Dinamo - Papuk, Sloga - Croatia, Kaptol - Slaven, Kutjevo - Tim osvježenje i BSK Buk - Mladost.

Jakšić i Požega igraju u subotu, 07. studenog u 14,00 sati. 

Pročitano 1840 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 31 Listopad 2015 18:57