Petak, 04 Prosinac 2015 01:00

Kadeti i juniori ŠNK Slavonije u vrhu 1. Kvalitetne nogometne lige mladeži

POŽEGA - U odgođenoj utakmici 9. kola juniori i kadeti Slavonije iz Požege u derbiju su trebali ugostiti Hypo Limač iz Osijeka, ali gosti nisu doputovali, tako da bi juniori i kadeti Slavonije trebali dobiti bodove s 3:0 be borbe.

U tom slučaju kadeti Slavonije jesenski dio završili bi kao prvaci s bodom više od juniora Osijeka, i tri više od Hypo Limača ali s utakmicom manje.

Juniori Slavonije također bi s ova tri ostvarena boda završili prvenstvo na solidnom petom mjestu.

U odgođenoj utakmici 7. kola juniori Slavije iz Pleternice gostovali su kod Graničara iz Županje te ostvarili uvjerljivu pobjedu s 11:0. Pogotke su postigli: odlični Solić 4, R. Bognar 2, Mikić, Hruškar po 2 i D. Bognar 1.

U odgođenoj utakmici 8. kola juniori Slavije su ugostili Marsoniju iz Slav. Broda i minimalno slavili s 2:1, pogocima Mikića i Dine Bognara, te su trenutno izvrsni drugi iza Osijeka, ali Pleterničani imaju još odigrati odgođenu utakmicu 9. kola protiv Oriolika iz Oriovca.

Kadeti Slavije protiv vršnjaka iz Županje također su uvjerljivo pobijedili s 5:0. Pogotke su postigli: odlični M. Martinović 3, T. Martinović i Mikić po 1. Kadeti Slavije odigrali su i odgođenu protiv Marsonije i ostvarili uvjerljivu pobjedu s 3:0, pogocima Šinka, Solde i T. Martinovića. Kadeti Slavije trenutno su vrlo dobri peti, ali imaju jednu odgođenu utakmicu protiv Oriolika.

 

Pripremio : Jozo Brezicki

Pročitano 1477 puta