Četvrtak, 17 Prosinac 2015 01:00

Otvoreno malonogometno igralište s umjetnom travom u Vidovcima

VIDOVCI - Jučer je svečano otvoreno malonogometno igralište s umjetnom travom u sklopu Sportskog objekta Nogometnog kluba Dinamo u Vidovcima. 

Na otvorenju su govorili predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, predsjednik Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije Drago Lucić, požeški gradonačelnik Vedran Neferović i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. 

Ispred Požeškog športskog saveza na otvaranju su bili nazočni predsjednik Nino Abramović i dopredsjednik Vlado Drkulec.

Prvi udarac na novom igralištu izveo je Davor Šuker koji je nakon toga izveo tri penala. 

Na golu je kontra legendarnog napadača Hrvatske nogometne reprezentacije bio Ivan Kraljak koji brani za kategoriju limača NK Dinama.

Kraljak je bio uspješniji i prvom strijelcu Svjetskog nogometnog prvenstva "Francuska 1998" obranio dva od tri izvedena penala. 

Na otvaranju su bili nazočni i članovi kategorije limača i početnika NK Dinama sa svojim trenerom Goranom Vrgočem. 

Igralište je blagoslovio Danko Šipura, župnik Vidovačke Župe Sveti Ivan Krstitelj.

Hrvatski nogometni savez donirao je NK Dinamu 212.000 kuna za umjetnu travu. Grad Požega doniorao je još 20.000 kuna u materijalu za oplate na igralištu.

Ovo je samo nastavak ulaganja u infrastrukturu na Stadionu Dinama koje traje već pet godinu. Do sada su već kompletno preuređene svlačionice, klupske prostorije, društvena prostorija, napravljen je mali pomoćni teren, promijenjeni su golovi na glavnom terenu, a postavljen je i moderni elektronski semafor.

Nogometni klub Dinamo u ljetnim mjesecima svake godine organizira brojne noćne malonogometne turnire koji su se do sada održavali na glavnom terenu.

Sada su Vidovčani dobili još jedan kvalitetan teren gdje će im biti puno lakše i jednostavnije organizirati svoje tradicionalne ljetne turnire u malom nogometu, a igralište će moći koristiti i sve kategorije NK Dinama za svakodnevne treninge kao i malonogometni rekreativci s područja Vidovaca i Dervišage. 

 

(Foto : Radio Vallis Aurea i sport-pozega.hr)

Pročitano 2344 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Prosinac 2015 10:44