Ponedjeljak, 22 Veljača 2016 01:00

Nogometaši Slavonije poraženi na gostovanju u Pečuhu

PEČUH – Nogometaši Slavonije u subotu su gostovali u Pečuhu, u susjednoj Mađarskoj gdje su odigrali međunarodnu utakmicu protiv domaćeg kluba PMFC. Požežani su pred oko 300 gledatelja na lijepom PMFC Stadionu poraženi rezultatom 2:0 (1:0). Pogotke za domaću momčad postigli su Krapecz u 44. i Hadobas u 85. minuti.

Mađarski klub je prošle godine bio prvoligaš ali ga je zbog financijskih razloga tamošnji Savez izbacio iz 1.lige i sada se natječe u 4. ligi. U toj prošloj prvoligaškoj sezoni 2014./2015. trener u PMFC-u je bio proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Robert Jarni koji je sada trener Puskas Akademije koja se također natječe u 1. Mađarskoj nogometnoj ligi. 

U nedjelju je kombinirani sastav Slavonije za koji su igrali juniori i rezervni seniori odigrao pripremnu utakmicu protiv NK Požege na njenom terenu. Požega je pobijedila rezultatom 2:1. Pogotke za Požegu postigli su Miroslav Lujić i Dominik Pernar, a za Slavoniju jedini strijelac bio je Ivan Smojvir.

Sutra (utorak, 23. veljače) s početkom u 15,00 sati na svom Stadionu kraj Orljave nogometaši Slavonije dočekuju prvoligaša, NK Inter Zaprešić u prijateljskom ogledu koji će biti posljednja provjera prije nastavka prvenstva 3. Hrvatske nogometne lige Istok i gostovanja u Vukovaru (27. 02.). Ulaz na utakmicu protiv Intera je besplatan. 

Pročitano 1912 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 24 Veljača 2016 23:53