Ponedjeljak, 22 Veljača 2016 01:00

Pripremne utakmice požeških nogometnih klubova

POŽEGA – Proteklog vikenda požeški nogometni klubovi odigrali su nekoliko pripremnih utakmica.

NK Požega je u subotu na svom igralištu rezultatom 3:1 bila bolja od NK Sulkovaca koji su jesenski prvaci 2. Županijske nogometne lige. Dva pogotka postigao je Miroslav Lujić, a jedan Ninoslav Parmaković. U nedjelju je kombinirani sastav Slavonije za koji su igrali juniori i rezervni seniori odigrao pripremnu utakmicu protiv NK Požege na njenom terenu. Požega je pobijedila rezultatom 2:1. Pogotke za Požegu postigli su Miroslav Lujić i Dominik Pernar, a za Slavoniju jedini strijelac bio je Ivan Smojvir.

Croatia (Mihaljevci) je u subotu gostovala u Rajsavcu gdje je svladala domaći Dinamo, člana 2. ŽNL rezultatom 3:4. Trostruki strijelac za Mihaljevčane bio je Krunoslav Kahanek, a jedan pogodak postigao je Josip Jurišić. U nedjelju je Croatia gostovala u Velikoj kod Papuka gdje je uvjerljivo poražena rezultatom 4:0. Pogotke za Veličane postigli su Matej Šipura (2), Antonio Soldo i Jurica Kljajić.

Nogometaši NK Dinamo Vidovci poraženi u jučer Velikoj Kopanici rezultatom 3:0 od domaće Posavine koja je petoplasirana momčad 1. ŽNL Brodsko- posavske. 

Nogometaši Parasana (Golobrdci) gostovali su u subotu u Velikoj kod Papuka gdje su poraženi rezultatom 5:2.

Nogometaši Lipe (Stara Lipa) još nisu krenuli s odigravanjem pripremnih utamica.

Odigrana je jučer i zaostala utakmica 2. kola Županijskog nogometnog kupa. U Trenkovu na Igralištu Park igrači jesenskog prvaka 1. ŽNL Sloge bili su bolji od četvrtoligaša Hajduka (Pakraca) i pobijedili rezultatom 2:1. Pogotke za domaćina postigli su Tomislav Zelenika i Bruno Golić, a igrači Sloge postigli su i jedan autogol. U 3. kolu kupa Sloga će na svom terenu, 13. ožujka biti domaćin igračima županijskog trećeligaša Dinama (Badljevina). 

Pročitano 1809 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Veljača 2016 12:31