Utorak, 23 Veljača 2016 01:00

Limači i pioniri Slavonije osvojili prva mjesta na Međunarodnom malonogometnom turniru u Virovitici

VIROVITICA – Stariji limači i mlađi pioniri NK Slavonije osvojili su prva mjesta na 2. Međunarodnom malonogometnom turniru „RBA kup“ koji je proteklog vikenda održan u Virovitici.

Stariji limači su u prvoj utakmici u skupini pobijedili ekipu „Beta Zora“ (Donji Miholjac) rezultatom 4:0 (Luka Martić 2, Matej Perić, Toni Barišić). U drugoj utakmici rezultatom 3:0 pobijedili su Đurđevac (Luka Martić 2, Matej Perić), a u trećoj NK Viroviticu s uvjerljivih 8:0 (Luka Martić 4, Luka Polić 2, Matej Perić, Ivan Lončarević).

U četvrtfinalu je svladana Pitomača 1:0, pogotkom Luke Martića, a u polufinalu ekipa Beta Zora rezultatom 2:1 (Matej Perić 2). U finalu su igrači Slavonije bilo bolji od ekipe domaćina Nogometne akademije No Limit Virovitica i pobijedili rezultatom 1:0 pogotkom Luke Martića.

Slavonija je imala dva najbolja pojedinca turnira. Za najboljeg vratara turnira proglašen je Luka Fahr, dok je najbolji strijelac sa 10 postignutih zgoditaka Luka Martić. Za ekipu starijih limača Slavonije igrali su Luka Fahr, Dominik Vuković, Matej Perić, Luka Martić, Luka Obućina, Luka Polić, Matko Bulf, Borna Soukup, Ivan Lončarević i Toni Barišić. Ekipu je vodio trener Matej Ivanković.

 

Uspješni su bili i mlađi pioniri Slavonije koji su na istom turniru također osvojili prvo mjesto.

Prvu utakmicu u skupini su izgubili rezultatom 3:1 od ekipe FK Bosna Kalesije. Jedini pogodak za Slavoniju postigao je Luka Leon Šupljak. U drugoj utakmici mlađi pioniri Slavonije pobijedili su ekipu domaćina No Limita 2 visokim rezultatom 9:0 (Bruno Raguž 4, Adam Jovanović, Luka Milosavljević 2, Marko Milobara i Luka Leon Šupljak). U trećoj utakmici koja je odlučivala o prolasku skupine Slavonije je bila bolja od osječke akademije Krpan Babić i pobijedila rezultatom 4:1. (Bruno Raguž, Luka Milosavljević, Roko Anić i Marko Milobara).

U polufinalu je Slavonija dobila domaću ekipe No limit 1 rezultatom 2:0 (Bruno Raguž , Luka Milosavljević). U finalu su se igrači Slavonije revanširali Bosni Kalesiji za poraz u prvoj utakmici na turniru. Rezultat je bio 3:1 za Požežane (Luka Milosavljević 2, Roko Anić).

Najbolji strijelac turnira je napadač Slavonije Bruno Raguž, a za Slavoniju su osim njega prvo mjesto osvojili i Tin Ujević, Filip Margeta, Marko Milobara, Luka Milosavljević, Bruno Raguž, Karlo Bajt, Adam Jovanović, Luka Leon Šupljak, Kristian Kopilaš i Roko Anić. Ekipu je vodio trener Mario Raguž.

Pročitano 1924 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 23 Veljača 2016 12:12