Nedjelja, 28 Veljača 2016 01:00

Pripremne utakmice požeških nogometnih klubova

POŽEGA – Svi gradski nogometni klubovi koji se natječu u županijskim ligama danas su odigrali pripremne utakmice.

Dinamo je na svom igralištu u Vidovcima uvjerljivo svladao županijskog drugoligaša Kamen (Vetovo) rezultatom 5:1. Pogotke za Dinamo postigli su Bruno Ćosić (2), Franjo Kolomaz, Fabrio Novak i Matej Romstein.

Požega je izgubila u Sulkovcima od istoimenog domaćina rezultatom 3:1. Tako se jesenski prvak 2. ŽNL revanširao Požežanima za poraz istim rezultatom prije osam dana u Požegi.

Croatia (Mihaljevci) je na gostovanju u Gradcu svladala domaći Slaven rezultatom 2:5. Pogotke za Croatiu postigli su Krešimir Mikulić (2), Krunoslav Kahanek, Dražen Bradić i Matija Akik. Za Slaven strijelci su bili Dario Blašković i Robert Nović. 

Županijski drugoligaš Lipa (Stara Lipa) je pobijedila županijskog trećeligaša Ovčare u Ovčarama rezultatom 1:3. Pogotke za Lipu postigli su Antonio Maglica, Goran Bradić i Andrej Ladović.

Županijski trećeligaš NK Parasan (Golobrdci) je na svom terenu pobijedio NK Krečar (Srednji Lipovac) rezultatom 1:0. Jedini pogodak postigao je Matko Jurčić. Gosti se natječu u 2. ŽNL Brodsko – posavskoj Zapad.

Pročitano 2052 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 29 Veljača 2016 08:29